tiistai 30. syyskuuta 2014

tapahtunutta

No ekana kerron, miksi postauksia ei välttämättä tule niin usein. Lauantaina sain siis kuulla, että isäni on kuollut. Siitä asiasta en enempää kerro vaan menen eteenpäin asioissa.

Seuraavaan asiaan siis eli oltiin myös Juvan mätsärissä lauantaina ennen, kuin kuulin tuon ikävän uutisen. Ilmoitin Doriksen pieniin pentuihin, JH -koiraksi sekä parikisaan Telman kanssa. Pääsin myös esittämään tutun sk kettuterrieri Proffaa, joka ei kuulemma esiinny kenenkään kanssa kauhean nätisti. Aloitettiin parikisalla, ja koirat meni paremmin kuin ajattelin:D ei kuitenkaan sijoituttu ollenkaan.


parikisa -ei sij (c)Pinja

Sitten olikin junior handler, joka meni hieman pienten pentujen kanssa päällekkäin muillakin, kuin minulla. No jh:ssa ei sijoituttu ja doris meni muuten nätisti, tosin lopussa rupesi "pelkäämään" ja yritti päästä syliin.

Nopeasti vaihdoin pienten pentujen kehään, jossa tuomarina oli Paavo Mattila. Ensin mentiin kierros yhdessä ympäri, jonka jälkeen koira pöydälle. Siinä kysyi ikää ja katsoi hampaat sekä "tutki" rakennetta. Nostin Doriksen maahan ja menin pienen ympyrän. Kun meidän pari oli tehnyt samat niin laitettiin koirat seisomaan, tosin Doris ei halunnut seistä ja saatiin silti punainen -nauha. Punaisten -kehässä, menikin paljon paremmin. Paavo sitten otti meidät jatkoon ja sijoituttiin PUN 2. Yksi tuttu kertoikin mulle, että Paavo oli käynyt kehumassa hänelle kuinka mukava pentu on ikäisekseen ja että pentu on kaunis.


Seuraavana menin Proffan kanssa kehään. Tehtiin samat asiat, kuin pienissä pennuissa. Saatiin sininen -nauha, mitä Pinja olikin arvellut, että saataisiin.


     

Sinisten -nauhakehässä ei sijoituttu, mutta oli kiva päästä esittämään kettistä.


Doris täytti eilen 18vk ja on se kyllä kasvanu. Luulee mahtuvansa syliinkin kunnolla vaikka vähän ehkä tekee tiukkaa.Telmakin on jo 2v 6kk, miten se aika menee näin nopeasti. Kohtahan se on jo 3v.


2v 6kk & 18vkEi kommentteja:

Lähetä kommentti