tiistai 16. syyskuuta 2014

otsikon keksimien ei onnistu...

Ollaan koirien kanssa oltu vaan, ja käytiin meijän ukin vuokramökillä kävelemässä ja koirat tykkäs kun oli avonaisempi ranta (Telma tykkäs myös joutsenen(?) kakasta -.-). Yksin yritin saada koiria myös istumaan vierekkäin ja aikaa meni, koska Doris ei vielä pysy kunnolla paikallaa.
2v 5kk & 15vk

15vk

Kävästiin sunnuntaina 14.9. Syvämäen mätsärissä ja ilmoitin Doriksen pentuihin sekä jh:seen (koira piti kertoa siihen) & Telman luppakorvaisten koirien -luokkaan. Aloitin luppakorvaisten -luokassa ensin Telman kanssa ja tuomarina oli joku Heikki. Oli kivaa, että hän perusteli miksi joku sai punaisen ja miksi toinen sinisen. Tuomari arvosteli koiran käytöstä, yleiskuntoa ja kuinka koira toimii ohjaajan kanssa. Me saatiin,  sitten punainen -nauha. Loppujen lopuksi oltiin luppakorvaisten PUN 3! pitkästä aikaa taas päästiin palkinto sijoille vaikka palkinto ei ollutkaan kummoinen (katso kuvasta).

PUN 3

Seuraavana meninkin junior handleriin.Siellä käytiin pöydällä, tehtiin kolmio ja monta kertaa mentiin ympäri sekä tehtiin T -kirjain. Meni jonkun aikaa, kun tuomari mietti keitä sijoittaisi. No meillä meni niin hyvin (omastakin mielestä), että päästiin jo neljän parhaan joukkoon. Tuomari alkoi sijoittaa koiria ja enää olikin jäljellä minä ja kaverini Fanny kaverinsa koiralla. No me sitten sijoituttiin ykkösiksi! :D oli kyllä ihan mahtavaa, kun mietti, että koira jolla kisasin eli Doris on vasta 15vk. Myöhemmin mentiin pentuihin, parina meillä taisi olla whippet. Mentiin pari kiekkaa ympäri, käytettiin koirat pöydällä ja seisotettiin. Saatiin sitten punainen -nauha. Kun kaikki pennut oli katsottu oli sinisen saaneet ja sitten päästiinkin jo punaisiin. Mentiin perus jutut ja tuomari valitsi koiria jatkoon. Päästiin taas neljän parhaan joukkoon ja kun koiria oli enää kaksi me ja joku toinen jota en enää muista. Tuomari kysyi koirien ikää, tällä toisella koiralla 9kk ja Doriksella 15vk. Tuomari sanoi, "Ai 15vk? no sittenhän tää on pakko laittaa ykköseksi!". Olin ihan yllättynyt ja tokihan Doris esiintyy ikäisekseen tosi hyvin. Tuloksena siis PUN 1. Odoteltiin pitkään BIS -kehää, sillä sitä ennen oli eräkoirat. Laitan tämän nyt lyhyesti kun muuten tästä tulee hirmu pitkä eli sijoituttiin BIS -kehässä 2.

Pennut PUN 1 & BIS 2 sekä JH 1

 Doriskin täytti maanantaina 16vk joten tässä kuva:Tässä ois tulossa ainakin Juvan mätsäri ja oliskohan ollut mikkelin sekä Ristiinan mätsäri, ja niihin yritän päästä, jotta Doris saisi harjoitusta Lahden pentunäyttelyyn. Ei olla vielä ilmoitettu, mutta tarkoitus olisi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti