perjantai 1. elokuuta 2014

100. postaus = Doris

Elikkäs postauksia on kertynyt 100! mikä on kyllä suuri määrä omasta mielestä ja lukijoita on kerääntynyt 15. Aiheena onkin siis uusi tulokas Doris, mopsi. Doris on tosiaan porukoiden koira, kun Telman otan ensi vuonna opiskelupaikalle mukaan. Muuten Telma olisi tullut jo tänä vuonna, mutta ekana vuonna ei sinne lemmikkiä voi ottaa. 

Käytiin siis hänet hakemassa tiistaina ja paljon ollaan tällä välillä tehty. Telmahan ei aluksi oikein ajatuksesta pitänyt, mutta nyt nauttii jo toisen kanssa painimisesta. 


9vk


Eka näkeminen...

Seuraavana päivänä:





Eka yhteiskuva: Doris 9vk & Telma 2v 4kk


Rakennettiin pien aitaus, jonne pentukin pääsee puuhailemaan...

Kävästiin pennun kanssa, mustissa ja mirrissä ostamassa vähän ruokaa yms. joten niistä kuvaa...

Osallistuttiin mustin ja mirrin -kisaan jossa lemmikistää pitää ottaa kuva m&m liikkeessä ja laittaa se instagramiin, # piti olla: #mustijamirri sekä #lemppari.

Myyjä keksi, että laitetaan Doris ruokakuppiin:D

Pikkunen ei kyllä yhtään stressannut, kun oottettiin semmosessa paikassa jossa on rahulanrehu, hong kong ja s-market. Nukku vaan jaloissa. Automatkalla kotiakkin oli niin rennosti, että nukkui vaan...


Tänään käytiin leikittämässä, Nelli nimistä springerin pentua jolla on ikää kohta 14vk, tosin häntä vähän jänskätti meidän Doris ja Telma.







hieman pienempi hajurako...

...kotona sitten nukuttikin hyvin.

Viimeisenä ilmoituksena tältä postaukselta, kun lähden ensi viikolla kiteelle opiskelemaan, niin postauksia saattaa tulla vähemmän, sillä olen kotona vain viikonloput ja lomat. Pennun kasvua yritän kuvailla, vaikka en niin hyvin sen kasvua pystykkään seuraamaan. Telmakin jää ekaksi vuodeksi kotia, sillä ekalle vuodelle ei lemmikkiä voinut ottaa, mutta ensi vuodelle olisi tarkoitus ottaa, jos vaan pystyy. Joten älkää ihmetelkö ja postailen harvemmin.











4 kommenttia:

 1. Hei! Kiva lukea Sinun ja Doriksen seikkailuja. Olette nähtäväsi kerinneet tehdä jo vaikka mitä.;) Onko Doris ollut terve? Oletteko muuten tulossa Doriksen kanssa mopsinäyttelyyn Lappeenrantaan 4.7? T. Meela, Riki ja omistajat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Ai oot löytäny miun blogin:D Doris on ollut terve ei oo ollut mitään, tosin käytettiin sterkattavana yli viikko sitten ja siitä tosi hyvin parantunut :) laitettiin just ilmo menemää tuonne erikoisnäyttelyyn joten kyllä ollaan tulossa!

   Poista
 2. Kiva, että siellä on sit myös tuttuja naamoja.:D Tullaan Meelan kanssa kaksin, koska Juho jää vahtimaan Rikiä. Riki ei nimitäin pääse osallistumaan enään virallisiin näyttelyihin, koska olimme kivestenpoistoleikkauksessa pari viikkoa sitten. Doriksessa on tosipaljon samoja piirteitä, kuin Meelassa, mutta jotkin tietyt kuvakulmat muistuttaa ihan Rikiä.:D Doris vaikuttaa tosi sosiaaliselta, toisinkuin meidän koirat. Mun porukoitten Rottweilerin kanssa ne tulee kyllä mainiosti toimeen. Muuten haukutaan kaikki ja kaikkea mitä nähdään.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on sinne tulossa vissiin melko paljon kennel pugemonin koiria:D aaa okei:D juu kylhän tuo kaikista tykkää kun vähän aikaa on haistellut, muutenhan on melko ujo kaveri:D kaikki menee isosta pieneen. Sit kun meillä on telma ja nooa ni niittenkaa kyllä riehuu päivittäin...

   Poista