Merlin


Kuvassa 2v 2kk

u. FI MVA Viuvaun it's my party "Merlin"
kiinanharjakoira (powder puff)
s. 1.5.2016
n. 32cm/5,5kg (10.04.-18)
Harrastukset: Koiranäyttelyt (ERI SA SERT VSP), mätsärit ja agility. Ehkä taakanveto (sitten kun joskus ajan turkin alas).

Terveys:
-Polvet: 0/0 (voimassa 10.04.2020)
-Silmät: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
-Sydän (kuuntelu): Ei sivuääntä
-Selkä: Ok
*VA0
*SP0
*LTV0
*K0 (epävirallinen, sillä tätä ei saa virallisena kyseiselle rodulle näkyviin. "Lausunnon" kuitenkin sain kennelliitolta, kun pyysin)
-Lonkat: B/A
-Kyynäret: 0/0

PLL ja prcdPRA vapaa 

Kasvattaja: Jenni Kanto, kennel viuvaun
Emä:  FI MVA EE MVA TLNW-12 Viuvaun tositarinan taika "Lyyli"
Isä: FI MVA EE MVA LV MVA TLNW-16 Valanyan devil-may-care "Goofy"

Merlin on lauman uusin tulokas ja opetteli elämää kaupungissa, kun taas tipsut ovat eläneet pentuajan maalla. Merlin on eenergine, vilkas ja innokas poitsu, joka kuitenkin rauhoittuu sisätiloissa. Rakastaa ihmisiä ja muita koiria. Helppo kouluttaa herkuilla, kehuilla tai leluilla, mutta ainut hankaluus on se, että Merlin on aika herkkä/pehmeä ja paineistuu liikaa mm. tokossa lähellä olosta joten toko ja rallytoko on toistaiseksi unohdettu juttu. On myös vähän ääniherkkä joka näkyy jonkun verran kotiarjessa (ei kuitenkaan pelkää ukkosta tai raketteja), mutta asia on mennyt parempaan suuntaan tiettyjen äänien suhteen. Ei siis lamaannu täysin vaan kykenee jatkamaan normaalisti matkaansa. Tarkoitus ehkä joskus kisata hulmutukan kanssa kuitenkin agilityssä josta nauttii todella paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti