sunnuntai 7. syyskuuta 2014

ShowHau -tapahtuma mikkelissä...

Kävästiin siis showhaun järjestämässä tapahtumassa, jossa osallistuimme mätsäriin ja kuvauksiin! :) kuvat pääsen näkemään suunnilleen ensi viikonloppuna... mutta tosiaan 11:00 aloitettiin pennut, jotka oli onneksi jaettu pieniin ja isoihin. Sitä ennen kävin testaamassa erään Saaran siperian huskya Rocky:a. Saara sanoi, että tää on vaikee, mutta yllättyi kuinka nätisti ravasi miun kanssa.Seisottamine tosin oli sinänsä toinen asia, sillä Rockyyn oli vaikea saada kontaktia, mutta ymmärrän tälläisenä rotuna asian. Rocky on kyl just mun makuun oleva husky, nätskä ulkonäkö ja kiva luonnekkin sinänsä. Jossain välissä aattelin lainata mätsärissä jh:seen...

Speed On Tackleberry "Rocky" 

Pieniä pentuja oli yhteensä 16. Doris meni, niin nätisti, kuin vain voi toivoa ja lopputuloksena PUN -ei sij.


kuva kehän jälkeen...

Sitten ooteltiin, että pienet aikuiset alkaa. Istuskelin ja juttelin Saaran kanssa sen aikaa. Kerkesin, myös kuvaamaan Saaraa & Rocky:a isoissa aikuisissa. Pieniä aikuisia oli 38 ja Telman kanssa, kun oltiin menossa kehän vierellä, kun yks kleini pisti kunnon ärinät ja Telma tietenki säikähti ja vastas samalla äänellä kunnes kielsin. NO kehässähän Telma luimisteli ja kulki pää maassa, kun pelkäs et kohta se tulee taas jostain.. Saatiin sitten sininen -nauha. 

Rocky & Telma


Mentiin äiskän luo ja yksi Mari oli siinä ja sanoi, et "kerkeetkö esittää yhen miun mopseista punasten -kehässä ?" totta kai suostuin, mutta ensin oli Telma sinisissä. Telman tuloksena oli SIN -ei sij, jonka jälkeen hirveellä kyydillä Telma äiskälle ja nopeesti hakemaan Marin mopsia Justiinaa. En kerennyt edes testaamaan, mutta olin kuitenkin luottavainen siihen, että hyvin menee. Hyvin hän se sitten omasta mielestä meni vaikka välillä piti seisomista korjata. Tuloksena Justiinalla PUN -ei sij.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti