sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Mätsäri & uusi tulokas...?

Kävästiin tänään mikkelissä mätsärissä ja oli muuten kauhee keli. Aurinko porotti ja oli varmaan ainakin +30. No paikalla oli loppujen lopuksi aika vähän koiria, ja itse olin osallistunut Telman kanssa jh:seen ja pieniin aikuisiin. Kehät alkoi 10-13min myöhässä, kuitenkin kun päästiin eka jh:seen niin eihän meitä ollut kuin kaksi osallistujaa, Lotta ja minä. Mentiin pari kertaa ympäri, seisoteltiin koiria.. tuloksena siis JH2.


Kännykkä laatua, mutta Telma näki Tehoa pitkästä aikaa :)

Jonkun ajan päästä pienet aikuiset alkoivat ja piti vähän aikaa odottaa, että päästään kehään. Parina meillä oli corgi, ja eka nopea seisotus ja sitten mentiin yhdessä ympäri. Sen jälkeen otettiin yksittäisesti, tietenkin eka pöydälle, jossa Telma oli nätisti. Tällä kertaa tuomari mittasi koirat nopeasti ja Telma oli n. 24,5cm. On se vaan pieni:D Saatiin punanen nauha. Ooteltiin jonkun aikaa nauha -kehiä. Siellä oli varmaan n. 10 koiraa yhteensä ja en edes huomannut, kun tuomari oli tiputtanut sen verran, että jäljellä oli neljä. Tuomari osoitti meidät sitten PUN4, mikä oli kyllä kiva, sillä meillä on ollut pitkä putki joko SIN -ei sij tai PUN -ei sij.

JH2 & PUN4

Tosiaan meille on luultavasti tulossa huomenna uusi tulokas, mutta siitä vasta huomenna kunhan olen saanut kuvia. Arvauksia rodusta saa laittaa kommentteihin. Koira tulee olemaan eniten iskän ja äiskän, mutta minähän se tulen kouluttamaan, opettamaan sisäsiistiksi... ja toki tulen sen kanssa näyttelyissä käymään.


1 kommentti:

  1. Onpa ollut hyvät palkinnot siellä! :) Meidän Timi on jotain 27-28 cm säkäkorkeudelta niin on Telma vaan pikkunen. :D

    VastaaPoista