keskiviikko 13. elokuuta 2014

miks en keksi hyviä otsikoita:D mut parin viikon kuulumiset

Tosiaan pari viikkoa mennyt ja ekana ilmoitan, että keskeytin kiteellä opiskelun heinäallergian takia. Kiva paikkahan tuo oli, mutta parempi, että huomasin sen jo näin aikaisin. Kysymys kuuluukin, minne sitten menen? no onneksi valkealan kennelkympille oli vielä tilaa, joten sinne menen siis. Loma jatkuu vielä pari viikkoa ja 25pv tätä kuuta siellä opiskelu alkaisi ja Telmakin pääsee saman tien mukaan.

Mutta asiaan, tosiaan Doris on sopeutunut todella hyvin ja luonnettakin ollaan saatu enemmän selille mm. itseppäinen, tykkää komennella, perso ruualle... Telmakin sopeutunut hyvin siihen, että talossa on toinen koira. Joka ppäivä pitäis ees pikkasen päästä toisen kanssa painimaan, mutta huonona puolena on, että Telma vie Doriksen luut silloin kun tämä niitä syö. Onneksi ei oo kuitenkaan murissut ruuasta toiselle, joten siitä plussaa:D


Tässä ois seuraavaksi 10vk ja 11vk seisotus kuvat Doriksesta:

10vk

11vk

Ja tietenkin 2v 4kk kuva telmasta:On se kyl selvästi kasvanu, ainakin vähäsen:D En ymmärrä, mutta miusta on aina kiva opettaa koiralle seisominen. Doris on siitä kiva opetettava, että oppii kuitenkin aika hyvin, tosin herkut saattavat olla osa syy. Osaa seisoa vähän aikaa ilman, että syöttää jatkuvasti herkkua. Käskyistä istu ja seiso on harjoiteltu ja jossain välissä muutakin opetan. Doris on myös käynyt yhden kerran pesulla, muuten meni hyvin, mutta vesi ei ollut kauheen kiva juttu:D Kuivaajalla en ruennut kuivaamaan, kun ei oo tarpeeksi tottunut sen ääneen. Onneksi tuon turkki kuivu kuitenkin nopeasti. Kynnetkin leikattu pari kertaa ja korvat putsattu yms. Telmakin kävi pesulla samana päivänä ja näytti pienemmälle ettei kuivaajaa tarvii pelätä, mut eihän toi älynnyt sitä. Doriksen ekat rokotukset onkin jo ens viikon tiistaina. 

Ja tietenkin Telman kuulumisia, elikkäs käytiin eilen parin kilsan lenkki, jota ei oltu käyty pitkään aikaan. Yllätyksenä, eräs Anne oli tullut keräämään marjoja, koiransa Essin (lagotto romangnolo) kanssa. No koirat haisteli vähän aikaa, ja Essi ei lämmennyt Telmalle heti, mutta ei tullut murinoita yms. Juteltiin Annen kanssa, kun koirat juoksi vapaana metässä. He sitten jäivät yhteen kohtaan keräämään ja me jatkettii Telman kanssa matkaa kotia kohti. Ens kerralla, kun hän on tulossa tänne niin hän ilmottaa miulle ja otan kameran mukaan, kun tällä kerralla ei ollut edes kännykkää millä kuvata.

Ja ilmoitus asiana vielä, että jos saan kyydit kouvola kr:ään ja/tai heinola kr:ään, niin Telma menee ekaa kertaa jh:seen lainakoiraksi! :) toivoisin, että saisin kyydit, koska ois niin kiva nähä Telma jollain muulla kehässä. Toki mun kaverit on sitä testaillu ja tälleen mut ois kiva nähdä ihan oikeessa kisassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti