lauantai 16. elokuuta 2014

kalamarkkinoilla...

Kävästiin eilen mikkelissä kalamarkkinoilla ja oli siellä kyllä porukkaa. Ekana mentiin Annen kojulla käymään, kun lupasin käydä näyttää tuota meijän mopsia hänelle. Paljon tuli kehuja miten rento ja reipas Doris on. Toki kaikkien mielestä oli suloinenkin. Osasihan tuo pieneen ikäänsä nähden kävellä ihmisjoukossa todella rennosti. Mitä nyt välillä otin syliin ettei ihan liikaa kävelisi.


kalamarkkinoilla oli kivaa kummanki mielestä...

Tänään taas käytiin uudestaan mikkelissä, kohteena musti&mirri tällä kertaa. Dorikselle tarttui mukaan harja ja uusi panta. Painokin katsottiin ja oli siinä 3kg paikkeilla (rokotuksilla katsotaan uudestaan tosin).

hieno uusi panta..

Telmallekkin tarttui uusi panta, joka on hurtan puolikiristävä. Väriltään pinkki vaikka normaalisti en sen väristä ostaisi, niin jostain syystä kuitenkin ostin:D Telman painokin katsottiin ja vaaka näytti 4,9kg joten hieman on painoa lähtenyt, kun viimeksi katottiin niin oli 5,1kg. Panta pääsi testikäyttöön tänään ja kuvia lenkin varrelta.
oli päässy mettäreitti kasvamaan umpeen, joten ninjailtiin pienten kallioiden yli telman kanssa:D


Telma siis lähtee ainakin heinolaan lainakoiraksi kun kerta kyytikin järjestyi ja jos hyvin käy niin kouvolaankin lähtee lainaan. Otavan  mätsäriinkin ollaan menossa 31pv.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti