perjantai 18. huhtikuuta 2014

MPKY:n mätsäri

Menin siis kaverin kyydillä kyseiseen mätsäriin ja paikan päällä etsin Annen jonka lagotto minun piti esittää, mutta Essi oli kuitenkin niin paljon omistajan perään, että eihän siitä mitään tullut. Anne sanoikin, että on asunut Essin kanssa kahdestaan joka saattoi olla syynä tähän. No en sitten esittänyt Essiä.

Se oli kuitenkin varmaa, että Kooikerhondje Niken kanssa menen junior handleriin. Etsin siis Hannun, ja Hannuhan oli myös mätsärissä tuomarina joten hän ei nähnyt miten miulla ja Nikellä meni. Ennen kehän alkua harjasin Niken ja annoin Telman Hannun pojalle siksi aikaa. Kehässä lähinna seisotettiin ja juoksuettiin sekä tuomari katsoi vain hampaat, toki pienet koirat kävivät pöydällä.


Kaikki 8 osallistujaa.. (c)Eija taipalinen

Niken kanssa tultiin loppujen lopuksi JH3. Hyvin osas käyttäytyä vaikka välillä pitikin hieman tehdä temppuja, mutta koikkerit ovat kuulemma muutenkin hankalia esittää.

JH3

Tämän jälkeen kerkesin kuvailemaan jonkun aikaa ennen, kuin Pienet aikuiset alkoivat. Tässä siis kuvia siltä väliltä (kuvia saa kopioida ainoastaan jos oma koira on kuvassa!) :
Pienissä aikuisissa ekalla "kierroksella" esitin Telman vapaasti vaikka en olekkaan opettanut niin seisomaan, mutta meni se niinkin ihan kivasti. Pöydällä käyttäytyi kuin unelma:D
Saatiin sitten sininen -nauha. Sinisten -kehässä ei päästy jatkoon vaikka tuomari katsoikin Telmaa sillä tavalla, että olisi voinut ottaa jatkoon. No tuloksena siis SIN -ei sij, mutta hyvää harjoitusta Mikkelin ryhmistä varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti