lauantai 5. huhtikuuta 2014

Mätsäriä, osa 2

Seuraavana päivänän eli tänään oltiin Rahulan rehun -pihalla mätsärissä. Siellä tuuli kyllä aika kovaa mutta sille ei voinut mitään. Koiria minusta mukavan monipuolisesti, ettei ollut jotain rotua ihan jumalattomasti paikalla. Juttelin aika paljon Sannalle, jolla oli mukana Maltti, Irlanninsusikoira 4kk 2vk  ja Teho, Kleinspitz 2v 5kk. 

Kehät alkoi suunnilleen yhden aikaan ja ooteltiin jonkun aikaa, että päästään junior handleriin. Sillä välin kuvailin muita koiria:


 Maltti, Isojen pentujen PUN2 (ekaa kertaa kehässä..)
Teho, PUN -ei sij

Sitten päästiin kehään kun nuoremmat junior jandlerit oli käyny kehässä. Kisasin siis 14-17v ikäluokassa, jossa oli minä ja kaverini Emili. Muuten meni hyvin, mutta Telma päätti kakata kehään.. No äiskä kävi ottamassa pois ja jatkettiin. Kun oltiin käyty yksisttäisesti niin meidän piti vaihtaa koiria. Fredihän ei suostunut sitten liikkumaan, koska on niin "kiinni" Emilissä. Tuloksena sen takia JH2.

Menin äiskän luo ja sano et katoppas mikä tuossa vieressä on. Nii siinä oli sitten 4kk vanha tipsu uros ja se oli niin sulonen. Tän omistajaki vaa sano pennulle et kato ku siinäki on tipsu. Heti rupesivat painimaan mutta kun telman hihna meni pennun jalan ympärille niin rupes huutamaan ja Telma säikähti sitä. Telma sitte meni äiskän jalkojen taakke ja sit ku haistelivat ja pentu ois leikkiny, ni meijän neiti päättiki rueta murisemaa ja näykkimää:/ Mnivät vähäks aikaa pois ja tulivat myöhemmi takas ja sit Telma ei murissu vaa heilutti häntää ja haisteli mut sit piti taas rueta murisemaa.. Harmittaa ku Telma säikähti sitä pennun huutoa.


Ootettiin taas jokunen aika ja päästiin pieniin aikuisiin. Tuomari antoi meille sinisen nauhan, koska kun Telman on sterkattu ja karva ei ole kasvanut kunnolla niin näytti sitten oudolle.. että sellaista. Sinisten kehässä Telma ei enää jaksanu ja rupes näykkimään eikä antanu koskea tai laittaa seisomaan, joten tuomari tiputti meidät ekana pois.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti