sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Mikkelin mätsäri 13.4.

Tänään käytiin siis Mikkelissä mätsärissä, osallistuin pieniin aikuisiin ja jh:seen. Paikan päällä oli tosi monia tuttuja ja tuli juteltuakkin jonkun verran. Yhdessä vaiheessa yhden Susanna isä sanoi, että "hei, sähän voitkin viiä Niken (kooirkerhondje) vetskuihin ni saat samalla kokemusta" ja niin päädyin esittämään myös Niken. Kuvia mulla ei ole, koska vettä tuli niin paljon.

Ekana pääsin vetskuihin Niken kanssa, koska ne oli ennen jh:ta. Vetskut jaettiin kahteen ryhmään ja kummastakin ryhmästä meni kaksi jatkoon. Me oltiin siis toisessa ja ooteltiin, että tulisi meidän vuoro. Ekana seisoteltiin ja sitten kierros ympäri, taas seisoteltiin  ja tuomari kävi kysymässä ikää, kattoi hampaat ja muutenkin koski koiraan. Tämä Susanna n isä sanoi, että saattaa rueta pelleilemään mutta miun kanssa meni onneks nätisti eikä juurikaan pelleillyt. Taas mentiin pari kierrosta ja seisotettiin. Tuomari tykkäs Nikestä muuten tosi paljon mutta me ei päästy jatkoon, joten oltiin Niken kanssa VET -ei sij.

Tämän jälkeen ooteltiin taas jonkun aikaa ja mentiin pieniin aikuisiin, jossa tuomarina oli Paavo Mattila. Tiesin heti alussa ettei hän tule Telmasta tykkäämään joten saatiin sininen nauha. Loppujen lopuksi oltiin SIN -ei sij.

Viimeisenä menin jh:seen. Mentiin pari kierrosta ja seisoteltiin, sitten tuomari otti yksittäisarvosteluun. Siellä kysyi mistä roturyhmästä, tämä on? ja mainitse 3 siihen ryhmään kuuluvaa rotua.. siitä en sen enempää varmaan kerro, muuten olisi hieman tylsähkö. Loppujen lopuksi oltiin JH5. Seuraavalla viikolla mennäänkin luultavasti Mikkelin pitkäperjantain mätsäriin 18.4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti