lauantai 2. maaliskuuta 2013

kiire


Sori, kun en ole kirjottanut 3viikkoon:/. Tän viikon olin rippileirillä joten en pystynyt kirjoittamaan. 

Viime kerralla puhuin, että menisin näyttely harkkoihin Telman kanssa mutta tietenkään en päässyt. Myös lauantaina (16.2.) minun piti moikata kahta ranskanbulldoggia mutta omistaja oli kipeä joten ei nähty mutta menin silti koirapuistoon:). Siellä oli jonkun verran koiria mutta kaikki olivat Telmaa isompia:D. 

 Riparilla oli ihan älyttömän hyvä porukka:) kukaan ei esittänyt olevansa esim. kovis.. kaikki osallistui kaikkiin juttuihin. Yksi isonen päätti kutsua minua Irmaksi, mikäs siinä:D.

 No sitteen.... Hui! Lappeenrannan näyttely lähestyy:O kiva kun jännittää/pelottaa, että menen lukkoon kun tuomari sanoo enkuksi vaikka ympäri ->en älyy mitä sanoo:D. Toivottavasti kuitenkin menis hyvin ja ymmärtäisin:). Mietin vaan, että mitä tuomari tykkää kun Telmalla on ilmeisesti yläpurenta:/ (no sen saa nähdä..).
Kuva:

Hieman huono kuva

Ensi viikonloppuna tarkoitus mennä Susiniemen leirille (8.-10.3.). Sitä seuraavana viikonloppuna miulla on konfirmaatio (17.3.). Ja sitä seuraavalla viikonloppuna tarkoitus käydä cockerspanieli kasvattajalla (24.3.). Ja sitä seuraavalla viikolla Telma täyttää 1v. (29.3.) + lappeenrannan näyttely (31.3.)


Sitten vielä kuvia tältä päivältä:
 Telma 11kkEi kommentteja:

Lähetä kommentti