sunnuntai 10. helmikuuta 2013

juva


Eilen piti jo kirjoittaa mutta jäi vähän:/. No kirjoitan tänään, eli olin Telman kanssa Juvan mätsärissä. Mentiin jonoon odottamaan ilmoittautumis vuoroa jolloin äiskä jäi koiran kanssa jonoon ja miä kävin kysyy Susannalta kumman ilmotan jh:seen. Tietenkin päädyttiin Uukeen kun kerta helpompi. Menin takaisin jonoon ja ilmottauduttiin.

Etsittiin meille paikka ja huomasin Emilin ja hänen äiskänsä, joten mentiin heidän luo:). Miä jätin äiskän Telman kanssa istumaan ja menin testaamaan Uukea. Kerkesin testaamaan ennen kehää onneksi.. Tuomarina oli Paavo mattila. Meni kehässä ihan OK mutta Uuke ei viittiny keskittyy välillä miuhu ku ois ollu kivempi haistella eellä olevaa koiraa. Oltiin siis JH-. Emili oli Sulon kanssa myös jh:ssa ja oli JH3(?) 
kooikerhondje Uuke JH- (c)veera p?

Seuraavaksi oli pienet pennut, oltiin 3viimesiä. Telman lisäksi oli joku ranskis(ihan yli söpö:3) ja Emili Fredin kanssa. Miulla ei menny ihan putkeen:D Telma ei oikeen jaksanu keskittyy pitkän tauon jälkeen.. Paavo mattila sanoi: Väärinpäin purenta(huomattu on:D), muuten mukava koira.
No saatiin sitten sininen nauha. Pääsinkin saman tien kehään, ei sitten sijoituttu. Joten olin sin-ei sij. Emili oli Fredin kanssa pun1.

Telma sin -ei sij, (c)jaana

Sitten esitin vielä Sulon vaikka aluksi ei ollut tarkoitus:D mutta kun Emili ei halunnutkaan esittää sitä isoissa aikuisissa.. En nyt jaksa oikein kirjoittaa joten laitan lyhyesti. Sain sulon kanssa punaisen nauhan mutta ei sijoituttu punaisissa. Joten pun -ei sij.

Pun.irlanninsetteri Sulo, pun -ei sij (c)veera p?

Bis-kehässä Emili pääsi Fredin kanssa viidenneksi yhdeksästä:) Näin myös paljon tuttuja myös petsiestä mutta en taaskaan uskaltanut mennä moikkaamaan:D Sit vielä pari kuvaa:

(c)Emili

Telma & Fredi (c)Emili

 Keskiviikkona(13.2.) menen jh-harkkoihin Telman kanssa kun se on niin sanotusti ”ruosteessa”:D jos vaan siis pääsen. Lauantaina(16.2.) olis tarkotus mennä aamupäivästä koirapuistoon moikkaa kahta ranskanbulldoggia Loria(1,5v) ja iraa(4kk). En ihmettele jos tulee ranskis kuume:D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti