keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

kaikenlaista


Olin siis 24.3. cockeri kasvattajalla. Koirat tuli innokkaasti vastaan kun päästiin pihaan, kasvattajalla oli myös 2 mustaa uros pentua. Heti silmääni osui toinen pennuista eli Uppis:) Uppis oli niin rauhallinen ja mietti maailman menoja.

Testasin hänen kahta koiraa. Kasvattaja näytti miten Olli menee hänen kanssaan → pelleili. Sitten minä testasin → Olli meni niin nätisti kuin olla ja voi:D

Mentiin sisälle ja katottiin valokuvia sekä juteltiin. Kun oltiin katottu kuvat niin olimme koirien kanssa.


Uppis <3

29.3. Telma täytti siis vuoden:) Käytiin mätsärissä mikkelin graanin pihalla. Keli oli mukavan lämmin:) Käytin sen cockeri kasvattajan sijoitus koiraa jh-luokassa. Olin Aatunn kanssa JH3.

Aatu JH3

Telma oli ekaa kertaa pienissä aikuisissa PUN -ei sij mutta se käytös  o_o. Telma oli kyllä niin nätisti.
PUN -ei sij (seisoo kuvassa vähän hassusti)

 Oltiin myös lappeenranta kr:ssä. Oltiin lappeenrannassa jonkun verran ennen yhdeksää, käytiin rokotusten tarkistus jonoon. Siinä ei kyllä kestänyt pitkään. Sen jälkeen menimme päähalliin, katsoimme itsellemme paikan jonka jälkeen käytin telman pihalla. Siellä oli paljon ihanaa tavaraa myynnissä:) ostin telmalle "lammas" lelun. Odotimme että pääsemme kehään. Sillä välin kuvailimme koiria. Tuomari joka tuomaroi tipsut oli melko nopea.

 Harjoittelua (kehässä seisoi paremmin)


Juniori-luokassa oli telman lisäksi 6muuta tipsua joista kuitenkin 5 oli paikalla. Kehässä telma meni niin ihanasti kuin olla ja voi:)

JUN H 
Tuomari: Lisbeth Campell

Arvostelu: "Feminin bitch of good type. Would like more muffle. Scissor bite. Good body. Could move better in front and rear.Tailset a little low. Well presented. Because of bite and movement the grade.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti