tiistai 18. joulukuuta 2018

Nuorten tokopäivä 18.11.

Ilmoitin itseni Suur-Savon kennelpiirin nuorisojaoston järjestämään toko päivään jossa kouluttaja oli Riikka Pulliainen ja pääsin vielä iän puolesta mukaan (toki aluksi paikat oli täytetty, mutta yksi paikka vapautui sopivasti muutamaa päivää ennen).

Lähdin Telman kanssa josko saataisiin vinkkejä seuruuseen. Porukkaa oli kivasti ja paljon tuttuja paikalla.Pilke, Telma, Huima, Mila & Kava

Alkuun käytiin läpi millä tasolla porukka treenaa/kisaa tokossa yms. ja sitten aloitettiin teorialla jossa kerrattiin palkkaamiset yms. Saatiin samalla kysyä jos jotain tuli mieleen.

Tämän jälkeen aloitettiin eka treeni kierros ja itse olin viimeisenä joten seurasin muiden treenejä sekä otin kuvia.

Vihdoin koitti meidän vuoro ja aikaa oli n. 13min. Otettiin seuraaminen tässä osiossa ja näytin millaista meidän seuruu on tällä hetkellä. Ensin sain vinkkejä seuruuseen, että en sano mitään lähden kävelemään ja aina kun Telma oli hyvällä kohdalla niin heitin namia.


Sitten paneuduttiin sivulle tuloon tai lähinnä oikean paikan löytämiseen. Alkuun yksi lyhyt askel ja kättä hieman vinoon vasempaan ettei peppu jää vinoon ja heti kun itse tajusin niin Telmakin oppi samantien tämän!


Meidän vuoron jälkeen oli n. 30min tauko jolloin saatiin evästä sekä juteltiin muiden kanssa.

Vikalla treeni kierroksella otettiin kaukoja. Näytin kuinka ne menee ja sitten ihan lähi etäisyydeltä lähdin treenaamaan pelkillä käskyillä (ei käsimerkkejä).Lopuksi otettiin paikka makuu joka ei kylläkään meillä sujunut lainkaan :'D mutta pistetään se piiitkän tauon piikkiin. Oli todella kiva ja opettavainen päivä kera kivojen ihmisten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti