lauantai 22. joulukuuta 2018

Helsinki winner 15.12.

Perjantaina lähdettiin koirien kanssa Ristiinaan äidin luokse josta lähdettiin lauantaina kohti Helsinkiä, mutta sitä ennen pesin kummatkin pojat yöllä.


Lähdettiin klo 5:00 ajelemaan messukeskusta kohti ja matka meni tosi kivasti. Perillä oltiin vähän kahdeksan jälkeen. Ovilla Reetta tuli meitä vastaan jotta Nooa pääsee sisälle sillä Nooa oli hänen kisakoirana junior handlerissä. Tässä välissä äitini ja siskoni lähtivät Merlin kanssa etsimään paikkaa kehän luota, kun itse lähdin viemään Nooaa JH -kehän luokse ja neuvoin miten hänen kanssa toimitaan.

Siitä sitten äkkiä harjis kehälle ja laittamaan Merliniä. Alkuun kerkesin hyvin myös moikkaamaan vanhoja sekä uusia tuttavuuksia! Samalla seurasin missä mennään kehässä...

 Pojat <3

Valioluokassa oli Merlinin lisäksi seitsemän muuta koiraa ja taso olikin tosi kova. Merlin esiintyi kuitenkin todella hienosti mikä oli miulle tärkeintä oli tulos mikä tahansa! Tulos oli siis VAL ERI ja kyseessä vika näyttely josta jäätiin nyt näyttelytauolle. Tuomarina oli Karin Bergbom suomesta.

Arvostelu:
Hyvä koko & mittasuhteet. Erittäin hyvä uroksen pää. Kaunis ilme. Hyvä kaula. Hyvä rungon vahvuus, mutta rintakehä on lyhyt. Riittävät kulmaukset. Terhakkaasti kannettu häntä. Liikkuu melko hyvin, tosin liikkeessä saisi olla enemmän joustavuutta. Karva ei parhaassa kunnossa tänään. Iloinen luonne.


Sillä välin Nooa oli käväissyt Reetan kanssa kehässä tuloksena JH-. Nooa oli kuulemma mennyt tosi kivasti, mutta lopussa oli löytänyt jonkun hajun matosta :'D saivat kuitenkin tosi kivan arvostelun!
Kehässä käynnin jälkeen otettiin kuvat koirista ja käytiin shoppailemassa. Sen jälkeen kotia jossa Merlin pääsi eroon turkistaan näyttelytauon kunniaksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti