tiistai 10. huhtikuuta 2018

Merlinin luustokuvat

Viime viikolla varasin Merlinille lonkka -ja kyynärkuviin sekä polvitarkkiin ajan. Tänään koitti se päivä, kun mentiin kuviin Pitkäjärven eläinklinikalle Mikkeliin.


Merlin punnittiin (5,5kg) ja sitten tsekattiin polvet jotka ilmeisesti 0/0! Sitten sai rauhotuksen jossa varoaika 7vrk, kun ensi kuussa meillä on näyttely. Noh oltiin ooteltu jo n. 20min, kun Mertsi periaatteessa jo tuuti lattialla, mutta sitten lääkäri tuli käymään huoneessa jolloin tuo pomppas jaloilleen haukkumaan. Sama tapahtui vielä kahdesti vaikka aikaa oli mennyt jo yli 30min. 


Eläinlääkäri sitten tuumi, että kokeillaan onnistuuko vaikka on hereillä ja sai varalta kopan päähänsä. Minä jännitin ulkopuolella ikuisuuden (tai siltä se tuntui) ja kun vihdoin olivat valmiita niin kysyin onnistuiko homma? Oli onnistunut, mutta vasta viidensien kuvien jälkee :'D ja vaikka koira oli jo puoli hereillä niin katottiin vielä hammaskivet pois niin hyvin, kun sai otettua. Kuvia en kerennyt paikan päällä nähdä, mutta sainkin ne juuri s-postiin. Eläinlääkäri kuitenkin sanoi, että hyvältä näyttää... Te jotka noita osaatte katsoa niin kertokaahan mitä te sanoisitte noiden olevan sillä välin, kun ootellaan tuloksia.
2 kommenttia:

  1. Otettiinko viralliset luustokuvat siis koira hereillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merlin oli osittain hereillä eli ei ollut täysin unessa. Ei meinannut pysyä paikallaan, mutta lopulta kuvat onnistui.

      Poista