sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Imatra KR 30.03.

Tosiaan kävästiin poikien kanssa vähän kehäilemässä pitkästä aikaa sillä onhan viime näyttelystä melkein 6kk!!? 

Heräsin aamulla klo 4:40, koirat ulos, suihkuun ja klo 5:30 Merlinin pesu. Päästiin lähtemään jo ennen klo 7:00 ja paikan päällä oltiin klo 9:00. Löydettiin häkille hyvä paikka ja kävin sen jälkeen ostamassa uuden snaken ja siihen mustan hihnan. Pojat käytin pissalla ja sitten ooteltiin Merlinin kehän alkamista ja juteltiin ihmisen kanssa.


Merlin oli ainoa luokassaan, mutta se ei meitä haitannut. Tuomarina meillä oli Myrna Shiboleth, Israelista. Ei juuri puhunut mitään, mutta oli kyllä mukava.

Tällä kertaa liikkeet onnistui todella upeasti, mutta seisominen hieman kärsi (bongasi ennen kehää juoksuisen nartun). Tuloksena lopulta NUO ERI NUK1 SA PU4 VARA-SERT


Arvostelu: 
Excellent type. Good size. Well proportioned head with good expression. Correct bite. Well set and carried ears. Good neck & topline. Good body proportions & good angulations. Well set and carried tail. Moves well. Correct coat texture.

Sitten olikin vuorossa Nooan meno junior handleriin nuoremmissa kisaavan Lumin kanssa. Siis näin lyhyesti sanoen hienoa ja rauhallista koiran esittämistä ja Nooa oli kyllä niin edukseen! Tuloksena tälle kaksikolle JH1 & BIS JH2


Junnujen voiton ja BIS JHn välissä Nooa käväisi rotukehässä ja tuomarina sama Israelilainen tuomari, kuin harjiksilla. Tipsuissakaan ei juuri puhunut ja tipsuissa myös valinnat oli hieman erikoisia. Oltiin kuitenkin tyytyväisiä tulokseen. Oltaisiin ilmeisesti saatu SA jos hän olisi nähnyt Nooan silmistä paremmin ns. mitä koiran päässä liikkuu, mutta Nooa piti silmiä siristellen niin kuin yleensä :'D joten tuloksena AVO ERI AVK2Arvostelu: 
Excellent type. Well shaped head. Good expression. Excellent body proportions. Good angulations. A bit narrow in front. Moves very well.

Päivästä tuli odotettua pidempi, mutta oikein mukavaa oli silti. Oltiin äidillä klo 18 ja Telmakin odotteli jo nälkäisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti