torstai 20. heinäkuuta 2017

"Aina jaksaa aksaa..."

Joo siis meillähän on nyt ollut taukoa jonkun aikaa agilitystä, kun ei ole huvittanut lähteä hallille yksin. Korjattiin kuitenkin asia tiistaina 11.07., kun lähdettiin tutunkaa treenaamaan. Tällä kertaa mentiin KooKoo99lle, kun siellä on halvempi maksu mennä jäsenen kanssa treenaamaan, kuin meillä MAHlla. Video pätkää löytyy meidän instagramista johon pääset klikkaamalla sivussa olevaa instagram merkkiä!


Innokkaat treenaajat Merlin, Reino & Aarne

Käytiin lämppälenkki ja juteltiin jälleen vaikka mistä samalla. Tehtiin Merlinin kanssa tuolloin keppejä, kontakteja sekä pientä rataa.

Kepit: Päätettiin kokeilla Annin kanssa Merlinille 2x2 mallilla keppejä. Ja itseasiassa Anni sanoikin, että tämä tapa sopii Mertsille paremmin, kuin ohjurit. Teki hienosti, kun tajusi. Vähän kyllä naisten hajut meinas häiritä tekemistä. Pitäisi treenata keppejä enemmänkin, mutta tarviisin jonkun palkkaamaan tuota.

Kontaktit: Alkuun ei meinannut onnistua eli tuli ohi, mutta kun muisti taas idean ja annoin paremmin tilaa niin oli kyllä hienosti. Toinen puoli selkeästi helpompi tuolle. Pitäsi vaan muistaa palkata muualta, kuin kädestä!

Rata: Eka rata oli hyppy - hyppy takaakiertona - suora putki. Tämä sujui hienosti! toisella radalla oli hyppy - hyppy - hyppy - Un muotoinen putki - hyppy - hyppy. Tääin sujui todella hyvin. Paikalla olot alkaa onnistua lähdöissä varsinkin jos en katso koiraa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti