sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Kouvola EPN 02.10.

Kävästiin Merlinin kanssa tänään ekassa pentunäyttelyssä, kun ikää on juuri 5kk. Paikan päällä oli ihan älyttömän kuuma! ihan kuin jossain trooppisessa sademetsässä tai jotain :D ja miä, kun olin varautunut kylmään... Paikan päällä tuli kuvattua tuttujen sekä muiden koiria ennen omaa kehää.


 Viima 


Maisa <3

Meidän kehässä harjiksia oli 6 joista kolme oli pikku uroksia ja kolme pikku narttuja. Pikku uroksissa siis Merlin, Merlinin veli Koda sekä kuukauden vanhempi Bono. Meillä ei kyllä liikkeet menny kovin hyvin :D hajut ois ollu kivempia samoin puun lehdet... no seisominen ja hampaiden näyttö sujui onneksi kivasti. Oltiin lopulta PEK3 ilman KP:ta, koska tarvitsee aikaa. Merlinin veli Koda oli PU2 KP.


Tuomari: Marja Talvitie
Arvostelu: Hieman matalaraajaisen vaikutelman antava. Voimakas uroksen pää. Korvat voisivat olla suuremmat. Hyvin kulmautuneet raajat. Hieman villava karva. Suurimmaltaosalta vielä pentuturkki. Liikkuu vielä kovin löysästi edestä. Saisi liikkua ryhdikkäämmin. Tarvitsee paljon aikaa.
PEK3

Seuraava näyttely onkin Lahden pentunäyttely 3vk päästä. Saa nähdä miten siellä menee... Merlinin veli Koda on myös siellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti