lauantai 22. lokakuuta 2016

Aksaa ja tokoa

Tänään lähdin Telman kanssa hallille pitkästä aikaa ottamaan vähän aksaa, kun tuttu kysyi haluanko lähteä mukaan. Pistettiin pienehkö "rata" ja käytiin kävelemässä koirien kanssa. Telma sai aloittaa ja Anni saikin ohjata Telmaa, kun hallissa on sen verran huono valo, että mustasta koirasta on hankala saada kuvia :D

 Telma teki hirmu hienosti ja innokkaasti! oli jopa unohtanut, että putki on ihan tyhmä juttu. Toisaalta eipä olla käyty aksaamassa piiitkään aikaan.
Päivällä koirat sai lepäillä, paitsi Merlinin trimmasin huomista pentunäyttelyä varten. Aamulla tarviisi vielä pentunen pestä. Mutta olin varannut Huvihurtan hallin itselleni, Jutalle ja Janinalle klo 18-19. Telma teki hienosti niin, kuin yleensäkkin otettiin seuruuta, perusasentoa, paikalla oloa ja maahan menoa.

Merlin oli ihan häslänä, kun oli vähän virtaa :D hienojakin pätkiä se tosin teki vaikka paikalla kaksi hänelle uutta koiraa. Otettii seuruuta imuttamalla(?), perusasentoa, istu maahan menoja ja pidettiin muuten vaan hauskaa.


Nooan kanssa otettii pari seuruu pätkää, perusasentoa ja maahanmenoa. Eipä mitään ihmeellistä siis :D Bolt; "Voisko se pentu jo käydä istumaan...
"
Merlin 5kk 21pv, Nooa 2v 5kk, Bolt 1v 8kk, Telma 4v 6kk & Wilma 2v 6kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti