tiistai 6. tammikuuta 2015

Vuoden ensimmäinen postaus...

Eka postaus on virunut ja virunut, mutta nyt se tulee. Mitään erikoista ei olla tehty, mutta 3.1. oltiin Kuopion mätsärissä.



Mentiin pieniin aikuisiin sekä jh:een. Ekana junior handleriin ja osallistujia oli 6. Mentiin eka kierros ympäri. Sen jälkeen yksilöt, joissa mentiin pöydälle. Siellä kerrottiin koiran ikä sekä näytettiin hampaat. Liikkeenä kolmio. Kaikkien jälkeen tuomari alkoi tiputtamaan porukka ja me tiputtiin viimeisenä pois eli oltiin tavallaan "JH5". Tuomarin kommentteina oli: "mitään vikaa esiintymisessä ei ollut, mutta porukka oli niin kovaa".

Pienissä aikuisissa saatiin sininen. Sielläkin tiputtiin viimeisenä eli tavallaan oltiin "SIN5".


Käytiin sunnuntaina ja tänään hallilla treenaamassa junior handler -kisaa varten. Ritva suostuikin mulle vinkkejä antamaan. Ekalla kerralla oli pieniä juttuja joita mun täytyi hieman hieoa, mutta muuten meni kivasti! esim. piti muistaa oma ryhti, sain vinkkejä kuinka saada koira paremmin seisomaan yms. Tänään taas saatiin kommenttia siitä, miten paljon paremmin meillä meni. Kysyikin et ollaanko harjoteltu ja no kerrankohan mä vähän jotain:D Koira seisoi paljon paremmin mitä nyt vähän takajalkojen siirtämistä, liikkumisessa ei juuri ollut mitään. Omassa ryhdissä on tosin vielä parantamisen varaa:D Ritva sanoikin, että luen Telmaa tosi hyvin eli miun ei tarvii sitä montaa kertaa korjata ja et huomaan heti, jos Telma seisoo huonosti.



Eli seuraavaa postausta varmaankin luvassa sunnuntaina, kunhan olen päässyt kotiin. Sillä silloin on miun ekat viralliset jh -kisat Lahdessa. Maanantaina alotan Telman kanssa, myös rallytokon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti