keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Pentutreffit lemmikkikeskuksella

Käytiin siis eilen pentutreffeillä Lemmikkikeskuksella, joka järjestää joka ti (pienet pennut) & ke (isot pennut) klo. 18:00-19:00. Pentutreffit ovat myös ilmaisia, mikä on mielestäni hyvä asia. Paikalla oli yhteensä 11 pentua. Ja aluksi meijän ei pitänyt mennä, kun mulla oli mahasekaisin, mutta silloin ei enää ollut joten lähdettiin. Tosin takaisin tultua, mahaa koski jonkun verran.
Doris, kun oli ensikertalainen niin toki hieman jänskätti mikä tää juttu oikein on. Vaikka alussa monet pennut tunkivat Doriksen luo niin olen hyvillä ni, kun Doris ei mennyt paniikkiin ja alkanut näykkiä. Jonkun ajan päästä muut ei ollutkaan ihan niin pelottavia ja joidenkin luo uskalsi mennä, mutta leikkiin ei vielä uskallettu tällä kertaa. Pitää kattoa millon mennään enskerran, mutta ehdottomasti mennään. Paikan pitäjä sanoikin, että aikoo raivata koko tilan tyhjäksi ja sinne laitettaisiin ilmeisesti koko matto.


Kun ruettiin lähtemään alakerrasta myymälän puolelle, niin ostettiin pussi herkkuja sekä raakaruokaa yksi pussi. Vaikka kyseessä onkin pentujen ruoka, niin Telmakin saa vähäsen. Telma, kun on niin nirso ja raakaruoka sillä kyllä menee.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti