lauantai 30. marraskuuta 2013

match show valkealassa

Oltiin siis tänään valkealassa. Halli oli aika viileä kun päästiin paikan päälle mutta lämpeni ajan kanssa kun ihmisiä ja koiria oli niin paljon. Ilmoitin telman pieniin aikuisiin ja junior handleriin niin kuin yleensäkkin jos mahdollista. Katsoin tavaroille paikan ja katselin muita koiria telman kanssa. Tällä kertaa siellä oli kaksi mustaa ja yksi vaale tipsu telman lisäksi, mikä oli kivaa kun yleensä ei ole muita tai varsinkaan mustia tipsuja. Kuvia ei ole kun en tajunnut ottaa:/. Myöhemmin sidoin telman yhteen kohtaan ja kävin kuvaamassa yhtä bouvieri:n pentua. 
Kun kehät rupesivat alkamaan niin olin ukin kanssa ruvennut puhumaan jollekkin miehelle ja naiselle joilla oli alaskanmalamuutti. Käytiin kuitenkin ekana pyörähtämässä jh -luokassa, jossa sijoituttiin JH3. Oltaisiin varmaan sijoituttu paremmin mutta telma ei antanut siirtää toista jalkaa ja rupes kiukuttelemaan sen takia. Melkein heti päästiinkin jo pieniin aikuisiin jossa meni vähän paremmin käyttäytyminen ja lopuksi oltiin PUN -ei sij.


Juteltiin melko paljon malamuutin omistajien kanssa ja mies sanoi että tunnisti heti, että ollaan mikkelistä (ristiinasta kyl..) koska ukki puhuu jonkun verran savon murteella ja minä käytän melko paljon sanaa mie:D He ite olivat mikkelistä ja rakastuin siihen malamuuttiin täysin. Koiralla oli ikää vasta 9kk ja se oli nimeltään Äijä:)

 Äijä 9kkEn tiiä sijoittuivatko kun kerettiin lähteä ja äijä oli jo väsynyt.. Ainiin ja kuvassa myös sloughi.

Sitten kun myös silitin Äijää, niin tuli ihan meijän leevi vainaa mieleen. Lupasin itelleni, että otan vielä joskus huskyn tai malamuutin, kun leevi lopetettiin (leevissä oli siperian husky:a ja alaskanmalamuutti:a).

Leevi s.23.3.2008 - k.18.3.2011

Eipä tässä sitten muuta:)

2 kommenttia:

  1. Hei! Haluaisin kuulla Leevin tarinan. Leevi tuli meiltä teille. Olen ajoittain etsinyt netistä ja nyt löysin. Olisin kiitollinen tästä. Meil voi laittaa suvikaukoranta@gmail.com

    VastaaPoista