maanantai 18. marraskuuta 2013

Jyväskylä kv

Jyväskylästä kotiuduttiin jo eilen mutta miulla oli ihan kauhee olo kun kipeenä olen ja ei tuo reissu kyllä helpottanu yhtään mikä oli arvattavissakin.

Lähdettiin siis matkaan jonkun verran ennen 08:00 aamulla kohti jyväskylää. Matka meni ihan kivasti paitsi hieman yli puolenvälin kohdalla tielle oli kaatunut puu. Tosin me mentiin "ojan" kautta puun ohi, olisittepa nähneet toisella kaistalla olevan bussikuskin ilmeen:"D no saatiin siitä sitten hyvät naurut vanjempien ja kaverin kanssa. 
Jyväskylässä oltiin muistaakseni 10:00, kun aukaistiin auton ovet niin silloin vasta tajuttiin kuinka kova tuuli siellä oli.. tyyliin kun kävelet niin tuuli työntää siut jo kunnolla eteenpäin. Mentiin mahdollisimman nopeasti sisälle, plussaa annan siitä, että työläiset piti ovia auki kun joku veti häkkejä yms. perässään. Kysyttiin mistä pääsee meidän kehälle ja mentiin sinne. Jätettiin telma häkkiin ja lähdettiin kiertelemään sekä moikkailemaan eri koiria. Tässä tulee joitain kuvia.(kuvia ei saa kopioida ellei omista kuvassa olevaa koiraa)
 amstaffi (c)kikka
 venakko (c)kikka
 bouvier (c)kikka
 Kaverin EHKÄ tuleva rotu eli lampuri (c)minä
 Itse ihastuin tähän sk collieen heti, ehkä tämmöinen seuraavaksi tai pk collie.. (c)minä
(c)minä
voitokkain afgaani oli jyväskylässä BIS1(c)minä

Kuvailin myös tipsujen paras uros -kehää.

 Osa koirista..
 veteraani paras uros -kehässä

Telman luokka alkoi joskus ennen 12:00. Meidän lisäksi oli viisi muuta koiraa. Telmalla meni hyvin kehäkäyttäytyminen mutta miua harmitti lähinnä se, että telma on jyrsinyt jaloistaan karvaa. Meille tuli NUO H, Tuomarina oli Andrew Brace, iso-britannia. 
Arvostelu: 19 months b&t. Rather lacking in head type. The mouth should be more under shot with stronger chin. The topline & hind quarters could be more settled. Moves very close behind. Could have little more bone & finish.

Arvostelu suomennettuna, huonolla englannin kielelläni: 19 kuukautta b&t. Varsin(?) puuttuva(?) pään tyyppi. Suu saisi olla enemmän alapurentaa viittaava, vahvemman leuan kanssa. Ylälinja & takaosa voisivat olla asettuneempi. Liikkuu takaa ahtaasti. Voisi olla enemmän luustoa ja valmiimpi.

Olen tähän tyytyväinen ja tiedän, että telma on vielä kesken tai että ei ole vielä täysin valmis tipsu, mutta ilmoitin lähinnä sen takia kun oli hirveä hinku kehään.. hyvä että ei kuitenkaan tullut vaikka hyl tai t. Katsoo nyt ilmotanko ensi vuonna minnekkään. Tosin ois kiva ilmottaa ainakin Ristiinan näyttelyyn..

Ainiin ja telmakin pääsi moikkaamaan lampuria tosin oli aluksi ihmeissään, että "mikä tuo on?!":D


Kirjoittelen taas jossain vaiheessa kun täällä ei oikein tapahdu mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti