lauantai 13. huhtikuuta 2019

Sponsori juttuja: Midas K9Tätä olen odottanut ja salannut helmikuusta asti mikä on ollut vaikeaa sillä olin ja olen innoissani tästä asiasta! 

Eli uskaltauduin kysymään meille ensimmäistä sponsoria ikinä! Päädyin Midas k9 nimiseen yritykseen sillä olen seuraillut hänen tuotteitaan ja tykästynyt niihin. Käykäähän pistämässä seuraukseen facebookissa ja instagramissa ;) 

Iloisena yllätyksenä sponsori vastasi meille myöntävästi, että onnistuu kyllä ja suunnittelin kunnolla mikä tuote kiinnostaa ja millaiset haluttaisiin. 


Päädyttiin sitten taakanvetovaljaisiin sillä miusta Merlinistä on potentiaalia tähän lajiin ja myös itseäni tämä kiinnostaa (Nooalta löytyy myös valjaat tähän hommaan). 

Vaikeaa oli päättää millaiset haluttaisiin. Päädyin sitten Supernatural - teemaan sillä tämä on miun lempi sarja ja en voisi olla tyytyväisempi näihin valjaisiin!! 

Valjaat on todella laadukkaat, materiaali vaihtoehtoja on paljon sekä brodeerauksena saa melkeinpä mitä vain. Selkään tulee myös D-lenkki. Ja nämä, kun valmistetaan mittatilauksena niin onnistuu kaiken kokoisille koirille! 

Kokeiltiin eilen pikku painolla ja 5kg ei tuntunut tuolla missään. Tänään taas ensin 3kg, 5kg sekä kärrin päällä 23kg ja 31kg. Valjaat istuu todella hyvin ja kapula ei osu koiran takajalkoihin vetäessä. Tuo hienosti on myös tajunnut mikä on hyvä vetoasento joka helpottaa vetämistä. 


Koirien instagramissa meitä seuraaville on myös pieni alennuskoodi joka kannattaa käydä hyödyntämässä! Koodi on voimassa 14.4.- 21.4. eli viikon verran 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti