sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Merlin testaa OSA 3

Maanantaina 8.10. laitoin viestiä Turkkitaika nimiseen yritykseen ja kyselin meille testiin jotain uusia tuotteita. Tyytyväinen olen ollut nykyisiin tuotteisiin (Pure Paws), mutta olen jo jonkun aikaa halunnut kokeilla jotain uutta.

Huom. Tätä ei ole tehnty ns. yhteistyönä vaan omasta halustani teen tekstin (sain kyllä tuotteet ilmaiseksi)!

Tuossa perjantaina 12.10. oli tullut kirje perille jossa oli siis pienet testeri pullot sekä lappu jossa luki mitä tuotteita ja miten vaikuttavat turkkiin.


1. Syväpuhdistava 2. Värejä kirkastava 3. Erittäin hoitava hoitoaine 4. Viimeistely suihke

Tänään oli sitten ensimmäinen pesu näillä tuotteilla! Tässä kuva ennen pesua turkista (juuri ulkona käyneenä + viime pesusta 5pv):


Shampoot (Royale perfection) oli jotenkin inhottavia laittaa turkkiin eikä nämä tuotteet vaahtoa juuri ollenkaan joten oli hieman vaikea nähdä oliko shampoota joka paikassa. Plussaa kuitenkin hyvästä tuoksusta ja siitä että sekoittui veteen hyvin! 
Itseasiassa olin käyttänyt tuota sinistä Merlinille pentuna ja sopi sille hyvin siihen asti kunnes aloitti turkin vaihdon :D

Hoitoaineesta (Wampum) tykkäsin! tässä tuotteessa ollut mitään tuoksua ollenkaan. Pesun jälkeen pyyhkeen sisään hetkeksi. Jonka jälkeen laitoin viimeistely suihketta kosteaan turkkiin. Merlinillä oli toisen lavan kohdilla inhottava takku, mutta tämä aukesi parilla harjauksella helposti!


Sitten alkoikin kuivaaminen. Siis turkki kuivui niiin nopeasti ja oli todella helposti käsiteltävää. Turkki myös tuntui kuivaamisen ja harjauksen jälkeen todella hyvältä! Näin ensimmäisen pesun jälkeen lopputulokseen olen todella tyytyväinen. Katsotaan miten parin pesun jälkeen vaikuttaa karvaan...mutta tässä lopputulos sisällä kännykällä otettuna sekä ulkona kameralla otettuna.


Merlin 2,5v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti