keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Jyväskylä KV 14.10.

Lauantaina 14.10. lähdettiin siis kohti Paviljonkia ja meidän vuoden viimeistä näyttelyä joka oli myös vika kerta juniori -luokassa. Aamulla toki pesin ensin Mertsin ennen lähtöä...Ennen kehää..

Paikalla oli melko paljon porukkaa (yllätys..) ja etsittiin pieni alue itsellemme. Paljon oli tuttuja joita tuli käytyä moikkaamassa ennen tai jälkeen kehän. Juniori uroksia oli ilmoitettu tosiaan kolme joista yksi oli Merlin ja kaksi muuta oli nuorempia. Tuomarina oli Sylvie Desseme Ranskasta. Kyseinen tuomari oli todella ihana! Kun halusi nähdä Merlinin korvien asennon (päästi äänen) ja Mertsin korvat pongahti ylös niin tuomari vaan iloisesti tokaisee "Good boy!!" ja sanoi myös iloiseksi koiraksi. Liikkeethän meillä taas meni semi huonosti... olisi voinut olla enemmän ryhtiä, mutta ei voi mitään. Tällä esiintymisellä meille JUN ERI JUK3.

Arvostelu: Excellent size. Excellent bite. Needs a bit more pigmentation around the eyes. Nice earset. Happy dog. Lovely chest. Excellent rear angle(?). Correct in front, but slightly out of elbow. Excellent coat texture. Moves well but needs a bit more reach of neck.

Tässä vielä äiskän kuvaama video pätkä...


Vähän piti shoppaillakkin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti