maanantai 25. syyskuuta 2017

Syyskuu

Tässä kuussakin ollaan tehty jonkun verran juttuja. Heti alkukuusta käytiin mätsärissä jossa Merlin oli PUN3, koska sillä oli ikäisekseen niin paljon hammaskiveä.

Mätsäriin menossa

Ollaan käyty muutaman kerran myös Merlinin kanssa treenaamassa omatoimisesti agilityä Eveliinan ja hänen airis Santun kanssa!


Treenikaverit ja seuramies

Tipsuilla oli puunauspäivä, käytiin poikien kanssa märässä Muuramen näyttelyssä tuloksin; Nooa AVO EH ja Merlin JUN ERI JUK1 SA PU3. Pari viikkoa sitten käytiin myös Merlinin kanssa EmmiPet hoidossa josta teen erillisen postauksen :) Tässä kuussa on myös tullut käytyä paljon äitini luona maalla, käytyä aamulenkki jo klo 4 aamulla... 


Pari päivää sitten käytiin mätsärissä jossa Merlin PUN-, mutta päästiin viiden parhaan joukkoon aika jäätävällä esiintymisellä :D


Sitten tultiin äidilleni ja ollaan nyt oltu täällä pari päivää ja lähetäänkin huomenna takaisin kotia. Koirat on saanu juosta pihalla ja otin pitkästä aikaa noista "studio" kuviakin. Viikonloppuna tai ensi viikolla olisi ehkä tarkoitus tulla takaisin käymään täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti