lauantai 10. joulukuuta 2016

Helsinki puppy show & Helsinki winner 2016

Lähdettiin tosiaan perjantaina ajamaan kohti Helsinkiä klo 14 jälkeen, kun äiskäni pääsi töistä. Mukana tällä kertaa oli vain Merlin joka osallistui pentunäyttelyn puolelle.


Hotellilla oltiin joskus klo 18 sillä pysähdyttiin parissa kohtaa matkaa. Tavarat huoneeseen, koiran pissitys, trimmaus, ruokailu ja vielä illalla pissille ennen nukkumaan menoa. Harjis pennut alkoivat seuraavana päivänä klo 9 aikaan ja yhteensä näitä oli 14kpl. Vanhempia uros pentuja oli vain kolme Merlin, Merlinin veli ja eräs uros.Merlinin esiintyminen ei mennyt liikkeiden osalta ihan putkeen, kun paikalla moikkasi tärpeillä olevaa narttua...josta omistaja ei voinut heti sanoa. Noh mentiin vähän nenä maassa tyylillä. Alkuun luulin, että tuomari sijoitti meidät kolmanneksi, mutta sanoikin "Ensimmäinen". Saatiin KP, mutta hävittiin paras uros -kisassa nuoremmalle, koska liikkeet ei olleet parhaat juoksuisen nartun takia. Tuloksena siis PEK1 KP PU2

Tuomari: Maarit Hassinen
Arvostelu: Maskuliininen kaunislinjainen nuori uros. Ilmeikäs kaunislinjainen pää. Erinomainen korvien asento. Kauniit tummat silmät. Hyvä purenta. Erinomainen kaula ja ylälinja. Lupaava runko. Sopusuhtaiset kulmaukset. Liikkuu tasapainoisesti, kun malttaa. Hieno häntä. Kaunis karva.

Kehän jälkeen lähdettiin kiertelemään äiskän ja Merlinin kanssa kojuja. Löytyi oikeastaan kaikkea tarpeellista sekä ei niin tarpeellinen, mutta hieno patsas harjiksesta! Ostoksista lisää lopussa. Tämän jälkeen kävästiin JH kehällä, käytiin ottamassa kuvat standillä ja lähdettiin ajamaan kotiin. Huomiselle ei Mertsiä ilmoitettu kehään, kun en itseäni viitsi stressata, kun jännitän :DMukaan tosiaan tarttui Merlinille sademantteli, panta, shampoo, hoitoaine, harjausneste, 2x treenilelut sekä kaikille koirille märkäruokaa.2 kommenttia:

  1. Onnea! Merlin on kyllä niin veikeän näköinen otsatukassaan ja tosi hyvä arvostelu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) hän kyllä sulatti monta sydäntä messarissa :'D

      Poista