perjantai 18. syyskuuta 2015

Nimetön...

Telman kanssa oli siis toiset kisat Kuopiossa ja muuten meni hyvin, mutta jouduttiin oottamaan omaa vuoroa niin pitkään, että Telma ei oikein keskittynyt radan alussa. Pisteitä tuli 96 ja miinuksia tuli parista omasta virheestä sekä kun Telma haisteli kahta kylttiä. 

Sitten Mikkelin mätsärissä kävin Nooan kanssa harjoittelemassa maassa asettelua, joka onnistui varsin hyvin! Kävästiin junior handlerissä, jossa oli n. 10kpl kilpailijoita. Pari kiekkaa ympäri, sitten pöydälle jossa tuomari kysyy rodun alkuperäistä käyttötarkoitusta ja näyttämään hampaat. Sitten kolmio ja ympäri. Päästiin sitten viiden parhaan joukkoon, jossa vaihdettiin koiria. Minä sain Helmi kleinspitzin, jonka tiesin entuudestaan. Mentiin edestakaisin ja seisotettiin koira. Kun kaikki oli tehny sen niin tuomari kysyi koiran rotua. Sitten omat koirat takaisin ja sijoitusten pariin. Me oltiin sitten JH3, kun Nooa alko väsymään. 

(c)Katja


Pienissä aikuisissa SIN-, koska oli liian väsynyt liikkuessaan tuomarin mielestä :D tosin se nyt matelee aina perässä...


Sitten käytiin 12.9. Telman ja miun kolmansissa kisoissa Lahdessa. Rata oli varsin helppo, mutta Telma oli hieman hämmentynyt välillä radalla, jonka takia lähti hieman pisteitä, mutta pisteitä 95 & samalla RTK1!! Saatiin kehuja miten on uskallettu tämmösen rodun kanssa harrastelemaan ja katotaan jos AVO -luokkaa käydään edes kokeilemassa...


Seuraavana Porvoon näyttely, joka oli 13.9. Mulla oli Nooa rotukehässä ja junior handlerissä Taavi. 

Tipsuilla oli tuomarina Charlotte Höier, Tanskasta. Oikein mukava tuomari ja tykkäsin kovasti. Junnu uroksia oli meidän lisäksi kaksi vaikka piti olla kolme. Tuomari tykkäsi Nooasta kovasti, mutta sanoi ettei voi antaa ERI SA, koska tassut on hieman liian kääntyneet...eli JUN EH JUK3 meille. Harmittaa kyllä nuo etujalat, kun ei voinut niitten takia niitä antaa.

(c) Nanna

Arvostelu: Nice male. Good mouth. Correct skull and earset. Must develope a bit more in chest and body with age. Level topline. Turns front feet out a bit too much. Moves nice behind but not correct in front.

Junnuissa oli vanhemmissa 32 kisaajaa ja me onneksi oltiin ekassa osiossa. Tosin meijän joukossa oli juoksuinen narttu, koska Taavi vaan haukkui ja piipaili aina, kun joutui odottamaan sekä yritti nuoleskella maasta nartun hajuja.

No, mutta arvostelu oli siitä huolimatta hyvä. Saatiin kaikista kohdista ERI paitsi yksittäisliikkeistä EH. Joten tuloksena JH-. Tuomarina oli Nora Lindqvist. Kommentteina oli: Peitti koiran hetkellisesti liikkeelle lähdettäessä. Erittäin hyvät yksittäisliikkeet. Koiran olisit voinut palatessa esittää kauempaa. Seuraavia tapahtumia yms. en osaa oikein sanoa, kun tällä hetkellä ei oikein mitään ole. Ensi viikolla saan tietää saanko kämpän vai en ja ensi viikonloppuna on mätsäri otavassa jonne olen menossa...

2 kommenttia:

 1. Teillähän on mennyt aika hyvin:) Me ei tuon vesikoiran kanssa ole muualla käyty kun vähän tokon perusjuttuja treenailtu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos! :) meillä on kyllä menny yllättävän hyvin rallytokossa, mutta tuo nyt tykkääkin tehä kaikkee :D pitää kattoo uskaltaudutaanko AVO -luokkaa kokeilemaan, kun kyl tuo irti pysyy, mutta se onkin, että jaksaako se keskittyä tekemiseen radan ajan :D

   Mut suosittelen kyl rallytokoo! Tosi kiva laji ja sopii melkeimpä mille tahansa rodulle :)

   Poista