sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Heinävesi rn

Lähdettiin klo 7:00 aikaan ajelemaan Mikkelistä kohti Heinäveteä(?) ja lähdin siis tutun kyydissä. Perille päästiin klo 9:00. Otimme tavarat ja koirat, jonka jälkeen käytimme koirat pissillä. Taavi päätti kuluttaa aikaa semmoiset 10min :D Päästiin ilmo pisteelle jossa katottiin rokotukset ja toivotettiin tervetulleeksi. Lähdettiin kävelemään 3 kehälle, vaikka Nooa olikin 1 kehässä. En ollut päässyt vielä edes purkamaan tavaroita, kun tuttu tuli kysymään kerkeänkö auttamaan kasvattaja -luokassa. Totta kai lupauduin. 

Tiibetinspanieleja oli ilmoitettu 22 -> 1 pentu, 10 urosta ja 11 narttua. Juniori -luokassa oli Nooan lisäksi yksi uros, joka sai H:n. Mentii ensin yhdessä ympäri, jonka jälkeen odottelin vuoroani. Ensin ympäri ja sitten pöydälle. Tuomari oli todella mukava ja huumorintajuinen sekä monet olivat sanoneet kovakouraiseksi, jota ei kyllä mielestäni ollut...sitten vielä edestakaisin ja koira seisomaan. Tuloksena JUN H.


Tuomari: Tuire Okkola, Suomi

Arvostelu: 12kk Hyvin kevyt luustoinen tänään. Ilmavan vaikutelman antava nuori mies. Hyvä ilmeinen pää. Pitkä lanne. Hyvä häntä. Hyvin kumautunut takaa. Hyvä karvanlaatu. Tänään ei näyttelykunnossa. Eturaajat voisivat olla suoremmat. Liikkuu hyvin sivusta ja takaa. Ranne edestä kerien. Esitetään hyvin. JUN H

Sitten kuvasin jonkun aikaa tipsuja, kun siirryin suomeajokoirien kehälle. Tuttu tuli kysymään, että et haluisi mennä avoimen -luokan uroksen kanssa kilpaululuokkaan, kun itse menee toisen koiran kanssa. Menin sitten Kurjenmäen Milo "Milo" kanssa ja koira meni muuten hyvin, mutta välillä hyppi päälle, onneksi olen sitä sorttia, joka ei menetä hermojaan sellaisen koiran kanssa:D tuomari oli valinnut jo kaksi koiraa jatkoon, kun mietti tosi kauan mitkä kaksi muuta ottaisi jatkoon. Huomasin tuomarin katsovan meitä pitkään ja pitkän seisottelun jälkeen päästiin jatkoon, vaikka Milo hyppikin päälle. Tuloksena AVO ERI3 ja tuomarina Arvo Rajala.

Sitten autoin kennel Satumeren kasvattajaluokassa. Sain hihnan päähän ihanan 9kk vanhan Satumeren Aamu "Aamu" junnu nartun. Oltiin ainut kasvattajaryhmä ja tuloksena 1 ROP-KASV KP sekä vielä isossa kehässä BIS2-KASV!!Sain myös esittää dreeveri Aura "Aura" juniori -luokassa. Koira oli varsin nätti ja esiintyikin melko hyvin. Aura sai sitten tulokseksi JUN H, koska toinen etujalka vääntyy jännästi sen seistessä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti