lauantai 11. huhtikuuta 2015

Mätsäreitä ja näyttely...

On kulunut taas aikaa ja ei ole ollt kauheasti intoa kirjoitella mitään, mutta tämä tulisi nyt lyhyesti kirjoitettuna.

Aloitetaan vaikka pitkäperjantain mätsäristä, joka oli siis 3.4. Siellä Nooan kanssa oltiin pienten pentujen PUN1 sekä JH1, mutta BIS -kehässä ei enää pärjätty. Telma oli SIN-.Sitten olisi Juvan mätsäri, joka oli sunnuntaina 5.4. Siellä Nooa PUN-, Telma SIN3 & junior handlerissa suomenajokoira Epelin kanssa JH1./2.Juvan mätsärissä osallistuin, myös nakkimölliin Telman kanssa. Nakkimölliin oli osallistunut 10. Itse jännitin jonkun verran, kun en ollut varma miten kaikki menisi, mutta koira toimi hyvin. Ainakin tuomarin sanoin: "Koira toimii hyvin, mutta ohjaaja tarvitsee varmuutta yms.". 


Telman nakkimölli.... Tuomari: Ida Danielsson
Luoksepäästävyys: 9
Paikkamakuu ryhmässä: 6  (sen takia, että koira ei maannut, mutta istui koko ajan paikallaan :D)
Seuruu hihnassa: 10
Liikkeestä maahan: 7
Luoksetulo: 9
Liikkeestä seisomaan: 9
Estehyppy(?): 7
Yleisvaikutelma: 8
Tulos: pist. 65, 10/10 (voittajalla pist. 77)

Sitten vuorossa Lappenranta kr, jossa oltiin 6.4. Nooan lisäksi oli 2 junnu urosta. 
Tuomari: Irina Poletaeva, Suomi
Arvostelu: Erittäin hyvää tyyppiä. Riittävä luusto. Hyvät pään mittasuhteet. Hyvä purenta. Pitkä kaula. Pitkä lanne. Hyvä häntä. Eturinta, etukulmaukset ja etuliike voisivat olla paremmat. Lyhyehkö rintalasta. Riittävät takakulmaukset. Hyvä karva ikäisekseen.
JUN EH JUK3
Tämän jälkeen siirryttiin junnu -kehälle. Vanhempia oli 18, mutta muutama taisi olla poissa. Tuomari  oli melko jännä ja teetti vaikka mitä. Meille yksilössä tuomari kysyi koiran alkuperäistä(?) käyttötarkoitusta ja näyttämään hampaat. Liikkeinä oli T ja kolmio väärinpäin. Tuomarilla meni aikaa ja sitten kehäsihteeri huusi 6 jatkoon menijää ja mehän oltiin siellä!! olin ihan ihmeissäni asiasta. Sitten saatiin vaihtokoira. Jokainen meni vuorollaan ja teki T:n ja koira seisomaan. Mielestäni sain koiran esiintymään hyvin ja oli se kyllä ihana (rotu oli grand basset griffon vendeen, jos oikein muistan). Tuomari kuitenkin kätteli minut pois, mutta oli kyllä upeaa päästä 6 parhaan joukkoon.

Tuomari: Jens Utke Ramsing, Tanska
Arvostelu:
Liikkeet ryhmässä: Erinomainen
Yksittäisliikkeet: Erinomainen
Seisottaminen: Erinomainen
Hampaiden/purennan näyttäminem: Erinomainen
Yhteistyö koiran kanssa: Erinomainen
Roduntuntemus: Erinomainen
Yleisvaikutelma: Erinomainen
JH- (pääsin 6 parhaan joukkoon!!)

Ja  tänään kävästiin valkealassa kevätkoira mätsärissä. Telman kanssa SIN3 & JH- sekä Nooa PUN-.


En osaa sanoa millon seuraavan kerran tulee postausta, sillä blogiin kirjoittaminen ei ole kauheasti kiinnostanut lähiaikoina. Voi olla, että seuraavan kerran, kun on mätsäriä yms. tai sitten pidän jonkun aikaa taukoa sen näkee sitten... joten elkää ihmetelkö jos ei ole tulossa postausta.

Voisittekin laittaa postausehdotuksia kommentteihin, jospa sieltä tulisi intoa enemmän! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti