perjantai 20. maaliskuuta 2015

Tipsu erkkari 2015 & kuvia

Kävästiin siis kummankin tipsun kanssa tiibetinspanielien erikoisnäyttelyssä la 14.3. Koiria oli ilmoitettu yhteensä 202 (vaikkakin osa ei ollut paikalla). Löydettiin helposti perille ja löydettiin ihan kiva paikka häkille. Ooteltiin melko pitkään ennen, kuin pääsin Telman kanssa kehään. Narttujen tuomari oli muuttunut sillä alkuperäinen tuomar oli estynyt pääsemään paikalle.Tuomari: Marie Gadolin, Ruotsi 
Tulos: AVO H
Arvostelu: Hieman korkea raajainen(?). Melko pieni pää. Saksipurenta. Riittävä(?) kaula. Lyhyt selkä ja vartalo(?). Riittävät kulmaukset. Hyvät käpälät. Hieman lyhyt(?) häntä. Hieman ahtaat takaliikkeet ja lyhyt askel sivusta(?) . Kaunis turkki. Mukava luonne.
Tuomari: Katriina Huhtinen, Suomi 
Tulos: JUN EH
Arvostelu: Vielä kovin kevyt mittasuhteiltaan oikea 10kk vanha juniori. Kaunis pää ja ilme. Hyvä alaleuka ja purenta. Hyvä ylälinja ja hännänkiinnitys. Etuasentoiset lavat ja vielä kovin kevyt rintakehä. Voisi olla paremmin kulmautunut takaa. Vielä kovin kevyt runkoinen. Liikkuu huolimattomasti edestä ja takaa. Hyvä sivuliike. Ihana luonne.

Nooa siis korkkasi junnu -luokan tuolla ja tyytyväinen oon EH:seen sillä tiedän, että Nooa on kevyt:D Pääsin käymään myös ihanan Artturin kanssa yhteiskierroksella! Artturi oli ihan kiva esittää mitä nyt vähän laahusteli perässä:"D mut hyvin meni omasta mielestä... Kasvattaja -luokkaan ei enää jaksettu jäädä, mutta Ziestan kenneli oli (13kpl) 2 KP!! 

Lopuksi yhteiskuvat koirien kanssa:

2 kommenttia:

  1. Kurtturi nyt on semmonen perässä raahattava, mut hyvin se meni tuntemattoman kanssa ;) Kiitos avusta!

    VastaaPoista