sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kouvolan match show..

Käytiin mätsärissä Kouvolassa ja keli oli melko sateinen:D Onneksi päästiin sisälle koirienkaa, kun siellä oli semmonen pieni koirille tarkoitettu eläinkauppa. Junior handlerilla aloitettiin ja osallistujia oli yhteensä kolme. Ekana mentiin normaalisti ympäri ja seisotettiin. Jokunen aika ooteltiin ja saatiin yleisöstä vaihtokoira. Kaikki osallistujat siis testasivat sitä. Vaihtokoiran nimi taisi olla Miisa(?) jos en väärin muista ja rodultaan pyreneittenkoira (ainakin luulisin). Oli kyllä ihana koiruus, eikä nyt oikeastaan kovin vaikea. Sitten saatiin taas omat koirat ja tuomarit rupesivat sijoittelemaan ja mehän oltiin JH3. Lopuksi kaikki tuomarit tuli kättelemään ja sanoivat jos oli jotain parannettavaa. Sainkin kuulla positiivisena kommenttina, että olin ainut joka kysyi koiran nimeä!

Sitten mentiinkin jo pentuihin ja parina meillä oli Sanna& Maltti irlis, joiden kyydissä sinne menin. Meille näytettiin punaista lappua, joten punainen -"nauha" saatiin. Meni jonkun aikaa, että päästiin punaiseten kehään. Punaisten -kehässä Doris vapisi ihan hirveesti, kun oli märkää ja kylmä. Kuitenkin sijoituttiin PUN3! :) 



Ensi viikolla ois sitten taas kouvolan mätsäri 25.10. & lahden pentunäyttely 26.10.! Jänskättää kuinka meillä sitten lahdessa menee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti