maanantai 10. maaliskuuta 2014

koirapuisto, Musti & Mirri..

Nyt on menny Telma sterkkauksesta 13 päivää ja haava on jo ummessa. Joten käytiin koirapuistossa torstaina ja seuraksi pyysin erästä Sannaa. Hänelle kävi joten mentiin puoli kuudeksi koirapuistoon. Kameran jätin vahingossa kotiin joten kuvia ei ole. Sannalla oli siis kleinspitz Teho ja irlanninsusikoira Maltti mukana, malttihan on sitten vielä ihan pentu mutta on ilmeisesti saanut jo ekan rokotuksen. Heidän lisäkseen oli joku kultainennoutaja sekä yksi tuttu Rico joka on espanjanvesikoira. Myöhemmin kultsi ja Rico lähti ja seuraan liittyi harmaa norjanhirvikoira, mutta ei keretty olemaan pitkään kun miun kyyti tulikin.

Lauantaina 8.3. käytiin mustissa ja mirrissä kun siellä pääsi testaamaan doboa, samalla mukaan tarttui herkkuja sekä uusi näyttelypanta jonka käyttöä pitää harjotella.


Brit Training snack S 200g, 3,90e

SD Snake kaulain mess./kromattu, 7,90e

Eli tosiaan päästiin testaamaan hieman doboa. Aloitettiin sillä vihreällä ympyränmuotoisella littanalla. Telman piti siis vain koskettaa mutta sai myös mennä kunnolla sen päälle jos halusi. Onneksi oon opettanut koske -käskyn niin tajusi sitten koskeakkin sitä. Sen jälkeen testattii niitä pieniä jonka päällä saa vain yhden tai kaksi tassua. Viimeisenä pääsi koskemaan sitä soikean(?)muotoista palloa ja sai myös käydä sen päällä. Muuten meni hyvin mutta kun herkku loppui niin äkkiä piti päästä sen päältä pois:D


 Kaikki kuvat: (c) Musti & Mirri MikkeliEilen käytiin myös koirapuistossa. Toisella puolella oli iso komea berni mutta sekään ei ollut kuin hetken.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti