tiistai 31. joulukuuta 2013

katsaus vuoteen 2013


Ajattelin laittaa kuukausittain kuten jotkut muutkin ovat laittaneet. Ja lopussa myös vuoden suunnitelmat.


Tammikuu:
Oltiin kotona löhöilemässä, kävin mätsärissä (tosin ilman telmaa) ja Telman ekat juoksut alkoivat. "Kisasin" irlanninsetterillä Hirvensalmella, ja oltiin SIN3 sekä JH1.

Helmikuu:
Oltiin myös löhöilemässä ja heti kun Telman juoksut oli ohi niin miitattiin Emilin & Fredin (silkkiterrieri) sekä Kikan & Danan (amstaffi) kanssa. Kävin myös Juvan mätsärissä jossa Telman kanssa SIN -ei sij, JH- koirana toimi Uuke koikkeri ollen JH- sekä irlanninsetterin PUN -ei sij.
            
                                                            
Maaliskuu:
Olin rippileirillä, jännitin ekaa koiranäyttelyä sekä tein tarvike -postauksen. Telma täytti 1v.

Huhtikuu:
Käytiin ekassa näyttelyssä ollen JUN H. Mätsärissäkin oltiin Telman kanssa PUN -ei sij sekä Aatu cockerilla JH3. Cockerspanieli kasvattajallakin tuli käytyä. Miitattiin Emilin & Ruusun (punavalkoinen irlanninsetteri) sekä Fannin & Selman (valkoinen ruotsinhirvikoira).

                                   
                              

Toukokuu:
Käveltiin metsässä, hypittiin kotipihalla hieman agilityä, käytiin mätsäreissä. Tuloksina PUN -ei sij & JH4 , toisissa SIN3 ja kolmansissa (junioreissa)PUN4 & JH1.

                                                      

Kesäkuu:
Käytiin toisissa näyttelyissa ollen JUN EH. Miitattiin kivalla porukalla koirapuistossa sekä käytiin mätsärissä ollen SIN3 & JH2.

                                       

Heinäkuu:
Esitin mikkelin näyttelyssä pk collien ollen VAL ERI3 SA. Harjoittelin hoffinäyttelyä varten tädin hoffin kanssa ja näyttelyssä tuli AVO EH (ekaa kertaa kehässä). Oltiin vaan ja kävin Mikkelissä Kikan & Danan (amstaffi) kanssa, toki Telmakin oli mukana.
                                                                                                    
Elokuu:
Olin turistina kouvolassa, heinolassa sekä mäntyharjussa koiranäyttelyssä. Telma oli turistina heinolassa ja mäntyharjulla. 

Syyskuu:
Tapasin ihanan koiran 11-vuotiaan, nimeltään Vertti ja se oli rodultaan walesinterrieri.

                                                      
Lokakuu:
Oltiin jälleen mätsärissä. Telman kanssa SIN -ei sij ja kaverin koiran Danan (amstaffi) kanssa PUN -ei sij. Telma oli myös pikkuveljeni kanssa Lapsi&Koira -kisassa. Löhöiltiin myös kotona.

                                
Marraskuu:
Pesin Telman Jyväskylän näyttelyä varten. Jyväskylässä oli kolmannet näyttelyt ollen NUO H. Käytiin myös taas mätsärissä ollen PUN -ei sij & JH3.

Joulukuu:
Löhöiltiin, miitattiin Pulla labbista sekä oli pentutapaaminen. Joulunakin oltiin kotona ja Telma sai paljon herkkuja sekä luita. Lunta ei tosin jouluna ollut.Valitettavasti tästä tuli vähän pitkä mutta toivottavasti jaksoit lukea.
Lopuksi vielä, 2013 suunnitelmat:
-käydä parissa näyttelyssä, tavoitteena H
 *Käytiin ja saatiin H 2x, EH
-käydä näyttely harkoissa
 *Ei käyty kun ei löydetty mistään läheltä harkkoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti