lauantai 26. lokakuuta 2013

kuulumisia

Hei kaikille. En ole tehnyt kauheasti mitään, tänäänkin nukuin aika pitkään. Päätin pestä Telman Hexocil(?) shamppoolla, koska se on kutissut hirveesti. Tässä kuva Telman mielipiteestä, kuinka kivaa on olla pesulla.

 "Älä enää ikinä pese mua", ilme
Pesun jälkeisen riehumisen jälkeen nukuttaa..

Telmalla on tällä hetkellä juoksut menossa, joten sen kanssa ei oikein minnekkään voi mennä. Tekis hirveesti mieli lähtee koiran kanssa vaan toiselle paikkakunnalle viettämään päiväksi aikaa, mutta vanhemmat ei päästä. Ois vaan kiva sanoo et joo lähen päiväks esim.hyvinkäälle, menis bussilla mikkeliin ja sieltä junalla hyvinkäälle (en kyllä tiiä meneeks sinne junaa mutta luulisin:"D).

Ensi kuussa ois Jyväskylän näyttely ja Telma on omasta mielestä kasvatellu turkkia ihan kivasti. Luulen silti ettei me ERI:ä saada mutta ainakin EH:n tai H:n tähdätään:D Tällä kertaa mennäänkin ekaa kertaa nuorten-luokkaan. Saapi nähdä miten käy.

Hirveesti olen myö miettinyt minkä koiran ottaisin Telmalle joskus kaveriksi. Italianvinttikoiraa ja whippettiä oon ehkä eniten miettinyt, mutta silti tekisi mieli ottaa toinen tipsu vaikka ei kyllä ehkä oo se mun rotu:D Aattelin muuten tähän loppuun laittaa pentukuvan ja Telman vanhemmista kuvan.
 Telma painimassa veljensä Rollen päällä ja Juti veli katselee..
Telman komia iskä & äiskä.. sekä yksikseen menevä "setä"..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti