lauantai 25. toukokuuta 2013

Mätsäriä, puistoilua..

Moi, pitkästä aikaa. 9.5. käytiin siis mikkelin löytöeläintalon mätsärissä:). Porukkaa riitti kaato sateesta huolimatta. Siellä oltiin telman kanssa ensin jh-luokassa, jossa olimme JH1. Sen jälkeen mentiin odottelemaan että nakkikisa tai juniorit alkaisi:) No mentiin sitten ensin nakkikisaan mutta telma ei oikein innostunut märistä nakeista:D aika oli n.28s -> nopein aika oli 5s. Melkein heti sen jälkeen menin junioreihin jossa tulimme PUN4.
Palkinto kuva

Eilen käytiin koirapuistoilemassa mikaelin koirapuistossa. Siellä oli kyllä harvinaisen hiljaista, kun ei ollut kuin yksi melkein saman ikäinen ranskanbulldoggi tahvo:) kun he lähtivät niin sinne tuli tammikuussa täyttänyt vuoden ikäinen flätti hilma:) telma olisi jaksanut leikkiä vaikka miten pitkään tämän kanssa jopa pidempään kuin hilma:>

Tänään taas oltiin mikkelin mätsärissä (yllätys, yllätys..) jossa ei kyllä ollut paljoa koiria vaikka oli hyvä keli. Kehässä telma meni ihan päin persettä:D joten saatiin sininen "nauha" -> näyttivät sinistä lappua mikä oli mielestäni hassua. No sinisten kehässä oli meidän lisäksi kaksi. Oltiin SIN3 loppujen lopuksi. Jäin myös kuvaamaan kun veera kävi eedla colliensa kanssa kehässä, he olivat upeasti SIN2:) Eedla on kyllä niin upee sk collie kuin olla ja voi.

 SIN3 (c)riina

 (c)riina

Dubble & Telma (c)riina

Tässä taas tältä kerralta kaikki:)

2 kommenttia: