maanantai 10. joulukuuta 2012

messari

Elikkäs perjantaina oli taksvärkki ja lähdin silloin sellille odottamaan Emilin kanssa Tiinaa(haukivuoren nuorisotyöntekijä tai jotain sillee) ja Jukkaa(tiinan mies) jotka tulivat hakemaan meitä messariin:)

Mukana oli myös tiinan omat koirat:) + emilin fredi(silkkiterrieri). Matkalla juteltiin. Tiina ja Jukka ihmettelivät miten fredi voi olla niin rauhallinen autossa:D Pysähdyttiin matkan varrella syömässä..


Oltiin joskus illalla messukeskuksella tutustumassa paikkaan mm. minne viedään tuloksia ja samalla käytiin kahvilla tosin itse otin mehua:D Kun mentiin yhdessä vaiheessa toimistolle takaisin siellä oli kolme jyväskyläläistä tyttöä ja tunnistin heti niistä kaksi:) (petsien kautta).


Lähdettiin illalla oisko joskus kahdeksan aikaan hotellille. Purettiin tavarat ja mentiin subwaylle mutta työntekijä hääti meidät pois ja kertoi että eivät kerkeä tekemään kaikille koska kello oli jo 21.45. No lähdettiin sitten mcdonaldsille (kirjotinkohan edes oikein:D). Kun oltiin syöty ja käveltiin hotellille takaisin niin kyselin niiltä tytöiltä että ovatko petsiessä(vaikka tiesin että ovat) ja sillee.Kaikkea en jaksa kertoa..


No yöllä en tietenkään saanut unta ja nukahdin vasta joskus kolmen jälkeen..


Aamulla kello: 7.00 oli aamupala hotellilla jonka jälkeen lähdettiin messariin:)


Aluksi veimme tuomarien pöydille kaksi vettä ja yhden limsan, sitten veimme leipiä, kahvia ja muuta sellaista niille pöydille.

Kun olimme tehneet ne lähdimme kyselemään tuloksia välillä..

Kävi myös ostamassa tibsu laukun, uuden pannan ja näyttelyhihnan telmalle:)+ pari kanan jalkaa kun olivat vain 25snt kappale.
oli onneks aika sopiva telmalle:)

Sunnuntaina samaa juttua ja olin emilin ja annin kanssa enimmäkseen:) silitin paria tipsuakin. Sovittiin myös annin kanssa että hän tulisi aasan(eurasier) kanssa junalla mikkeliin viikonloppuna ja luultavasti onnistuukin:) itekkin otan telman mukaan.

No siinä kaikki tällä kertaa, paitsi hirvensalmen mätsäriin ens kuussa 5.1. Esitän jh:ssa irlanninsetterin ja luultavasti telman pennuissa:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti