lauantai 29. syyskuuta 2012

Ihana päivä..

Elikkäs tänään lähdimme mikkelin mätsäriin klo: 12.15, lähdimme niin aikaisin, koska iskän piti käydä gigantissa :D No sitten menimme gigantin jälkeen Emolan kentälle... Kun meidän piti kääntyä äiskä ajoi vahingossa ohi, mutta huomasimme sen kyllä heti.. 

Perille päästyämme paikan päällä ei ollut vielä paljoa koiria, mutta rupsi niitä tulemaan ajan kanssa. Etsimme meille paikan jossa paistaisi aurinko ja lähdin kaverini kanssa bongaamaan paljon makkarat maksaa. Kävimme moikkaamassa 3 amstaffia, ja ne oli kyllä tosi ihania :3.. Näimme myös ekaa kertaa kavrini kanssa pitkäkarvaisen weimarinseisojan :).


Kahdelta alkoi sitten kehät JH-kehää siirrettiin myöhempään, koska monella meni päällekkäin koirien kanssa.. Odottelin vuoroani kunnes kuulin numeron 111. Parinani oli Gordoninsettri joka oli kyllä upea :3 Tuomari kehui, että Telma on mukavan rohkea tipsu josta olen samaa mieltä. No minä sain sinisen nauhan ja Gordoni punaisen vaikka oli kyllä tosi arka. Olin Telman kanssa sin -ei sij, mutta ei minua haitannut..

Sitten kaverini meni Telman kanssa jh kehään jossa tuomari sanoi, että pieni koira esiintyy paremmin pöydällä kuin maassa joka on minunkin mielestäni totta. No loppu tuloksena oli JH-4 :) Olen tosi ylpee Telmasta et jakso loppuun ja tietysti kaveristani ;).


Ainiin ja ruusukkeena oli ROP ruusuke joka oli mielestäni hauska :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti