maanantai 3. elokuuta 2015

Mikkeli kv 25.7.

Kävästiin tosiaan "kotinäyttelyssä" Mikkelissä n. viikko sitten. Paikan päälle tultiin yhdeksäksi, koska kymmeneltä alkoi junior handlerin piirinmestaruus jossa kisasin. Kotoa lähdettiin jo kahdeksan aikaan vaikka meiltä ajaa ehkä puoli tuntia tuonne. 

Tuomarina oli Auli Haapiainen-Liikanen, joka itsekkin asustaa Mikkelissä. Piirinmestaruudessa meitä taisi olla 12 eli paljon verrattuna viime vuoteen. Kisasin Nooalla, mutta liikkeet meni meidän osalta ihan pelleilyksi:D Tuomari pyysi ensin edestakaisin, jonka jälkeen pöydälle. Nooa jaksoi nätisti seistä niin, kuin yleensäkkin pöydällä. Tuomari kysyi koiran ikää ja näyttämään purennan. Sen jälkeen ympäri ja seisottamaan tuomarin eteen. Meille ei tällä kertaa tullut sitten sijoitusta.

Liikkeet ryhmässä: EH
Yksittäisliikkeet: EH   
Seisottaminen: ERI     
Hampaiden/purennan näyttäminen: ERI
Yhteistyö koiran kanssa: ERI(?)
Rodun tuntemus: ERI  
 Yleisvaikutelma: ERI(?)

Kommentit: Suunnilleen, että liikkeissä parannettavaa.

PM-

Seuraavana oli sitten sm. osari, jossa kisasin saarlooswolfhond FI SE MVA MV-14 SEV-15 Wolfteam's rosso un nuovogiorno "Joiku". Koira oli ennestään tuttu, mutta en ollut koskaan esittänyt kyseistä koiraa. Harjoittelin ennen vanhempien vuoroa pikkasen. Vanhempia taisi olla tyyliin 30-40 kappaletta!! Kun mentiin kaikki yhdessä kehään niin miun kohdalla tuomari mainitsi, että "Et sitten vaikeampaa löytänyt, plussaa siitä, että olet valinnut noin vaikean rodun". Oli kiva kuulla tuollainen kommentti tuomarilta!

Yksilössä ensin edestakaisin, jonka jälkeen tuomarin eteen seisottamaan. Tuomari kysyi rodun käyttötarkoitusta ja kun olin vastannut niin sanoi, että "Ja sieltähän se oikea vastaus tulikin", sitten piti näyttää koiran purenta. Tuomari halusi myös, että Joiku olisi nostanut korvat ylös, kun ne oli ihan alhaalla. Saatiinkin yhdessä välissä vähäksi aikaa ylös. Sitten kolmio ja tuomarin eteen seisottamaan. Kun kaikki oli katsottu olin varma, että päästäisiin jatkoon, mutta tuomari ei valinnutkaan meitä... ilmeisesti vain sen takia, että koira ei nostanut korviaan...


Liikkeet ryhmässä: ERI
Yksittäisliikkeet: ERI   
Seisottaminen: ERI      
Hampaiden/purennan näyttäminen: ERI
Yhteistyö koiran kanssa: ERI
Rodun tuntemus: ERI  
 Yleisvaikutelma: ERI    

Kommentit: Voisi kantaa korvansa paremmin.

JH-

Nooa kävikin sillä välin tutun kanssa kehässä, kun en itse kerennyt. Tuomarina Paavo Mattila. Junnu uroksia oli muistaakseni yhteensä 5 tai 6. Nooan tuloksena kuitenkin JUN ERI JUK3! Olin iloinen jo pelkästä ERI:stä, vaikka olisihan se SA:kin ollut kiva ;D Kuvia ei valitettavasti ole.


Arvostelu: Kaunis päinen uros. Jolla erittäin hyvä ilme. Kaunis kaula. Sopusuhtainen runko. Hyvä ylälinja ja häntä. Hieman niukat kulmaukset. Hyvä turkki ja sivuliike. Miellyttävä käytös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti