perjantai 28. elokuuta 2015

Kisaamisia yms. osa 2

Tein nämä nyt kahteen osaan ettei tosiaan mene liian pitkäksi postaukseksi. Seuraavana olisikin Kouvola kr sekä Heinola kr, Mikkelin epävirallinen rallytokokisa sekä agilitystä...

Kouvolassa esitin Nooan sekä ihanan kiinanharjakoira Kaken. Nooa olikin heti aamusta kehässä. Tuomarina toimi Åge Gjetnes, Norjasta. Juniori luokassa oli tällä kertaa toinen Nooan lisäksi.

Tuomari ei oikein tykännyt mistään tipsuista, 45 oli ilmoitettu ja kolme sai SA eikä rodussa jaettu SERT kellekkään. Nooa oli sitten JUN EH JUK2.Arvostelu: 15 months old. Nice proportions. Good sized head but muzzle is too short. Nice expression. Well set ears. Excellent length on neck. Strong topline. Tailset could be higher. Lacks forechest. Good bone. Feet could be longer. Well angulated both ends. Would like some more reach and drive. Excellent coat texture.

Sitten oli vuorossa Jamming's Carlsberg "Kake" esittäminen, harjista en ole koskaan esittänyt, mutta Kake oli varsin helppo. Kake oli ainut juniori uros ja uroksia oli muutenkin vain viisi. Tuomari tykkäsi selvästi puutereista enemmän sillä Kake oli JUN ERI JUK1 SA PU2 VARA-SERT!!!


Siirrytään sitten Heinolaan... eli seuraavana aamuna ajeltiin tutun kanssa Heinolaan. Itse menin tipsukehälle ja tuttu jäi toiselle kehälle, joka oli siellä ns. yläpihalla. Tuomarina tipsuilla oli tällä kertaa Robert Kanas, Slovakia(?). Juiori uroksia oli nyt Nooan lisäksi kaksi. Eka sai H:n, toinen sai ERI: ja me saatiin.... ERI! Kilpaululuokassa kävi sitten näin JUN ERI JUK1, mutta ei saatu SA:ta ollenkaan.Arvostelu: 15 months. Attractive male. Excellend size. Correct body proportions. Slightly shorter muzzle than I like. Correct expression. Dark eyes. Small well set ears. Front could be better. Lovely neck. Straight back. Well set tail. Ribcage needs time. Correct angulations. Excellent coat quality. Moves freely. Bit close in front.

Kisasin iltapäivällä tutun pesukarhukoira FI MVA EE MVA V-14 HeW-14 Envy me dante "Taavi". Taavi meni tosi kivasti vaikka yhessä vaiheessa kuikuili mammaa ja oli vähän väsynytkin kuumasta kelistä. Tuomarina oli Susanna Häggblom. Ei tullut tälläkään kertaa sijoitusta, mutta Porvoossa varmaan kisaan taas Taavilla!Arvostelu: 

Liikkeet ryhmässä: ERI

Yksittäisliikkeet: EH (rupes kattelemaan mamman perää :D)
Seisottaminen: ERI
Hampaiden/purennan näyttäminen: ERI
Yhteistyö koiran kanssa: EH (kuuman kelin takia hieman väsynyt)
Rodun tuntemus: ERI
Yleisvaikutelma: ERI
JH-

Kommentit: Tuntee hyvin rodun oikean esittämistavan. Käsittelee koiraa kauniisti ja rauhallisesti vaikka koira onkin hetkittäin hieman haastava esitettävä.

Sitten olisi vuorossa Mikkelin epävirallinen rallytokokisa. Rata oli taas helppo. Ja sain äiskän kuvaamaan joten saatte videon tällä kertaa. Radalta tuli 98pist. & sij. 2/8!!

Päästiin torstaina 27.8. alottamaan agilityn alkeiskurssilla Telman kanssa ja kyllä muuten tykättiin kovasti kummatkin. Telma oli ihan liekeissä, kun pääsi hyppäämään ja putkikin oli ihan kiva. Pienet rallitkin vetäs ja kieli  vaan roikku ulkona oman vuoron jälkeen. On se vaan niin Telman laji :D kotona sitten harjoteltu namialustalta palkkausta. Eli annoin koirille ruuat ja sitten kun olivat syöneet niin päästin pihalle koirat. No pihalla mulla on kaksi itse tehtyä hyppy estettä joilla otin muutaman hypyn Telman kanssa, et oppii namialustalta hakemaan namin (harjoittelin ennen ruokaa muutaman hypyn). Kun koirat pääsee pihalle niin mitä Telma tekee :D menee suoraan hyppäämään kummatkin esteet ja katsoo sitten löytyykö palkkaa maasta :'D on se vissii ihan viisas kaveri!

Ensi viikolla taas aksailua, toinen virallinen rallytokokisa Kuopiossa ja mätsäri mikkelissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti