perjantai 28. elokuuta 2015

Kisaamisia yms. osa 1

Ei ole taas ihan heti tullut kirjoiteltua, kun en ole yksinkertaisesti jaksanut avata tietokonettani. Kaikenlaista onkin tapahtunut tällä välillä ja aloitan meidän ekasta virallisesta(!!) rallytokokisasta....

Eli 8.8. meillä oli Telman kanssa ekat kisat Kuopisossa hiekkapohjaisella kentällä. Kotoa lähtiessä tuli ihan hirveesti vettä ja aateltiin et mitähän tästäkin tulee... no paikan päällä kunnon paahtava aurinko :D Päästiin perille ja menin täyttämään kisakirjan sekä Telmasta etsittiin sirua...kappas sirua ei sitten löytynytkään vaikka neljä ihmistä kävi koiran kokonaan läpi..saatii ohjeeksi käydä siruttamassa uudestaan ja että saan kisata, mutta kisakirjan saan myöhemmin postissa.


(c)Järjestäjät
Päästiin sitten tutustumaan rataan ja tuomarina meillä oli Tytti Lintenhofer. Meidän rata oli mielestäni helppo ja se näyttikin tältä....Telma teki taas upeasti radan, mutta mokasin lähdössä... eli olin mennyt lähtö kohdalle ja tallasin vahingossa Telman jalalle. No laitoin koiran takaisin sivulle ja sain lähtöluvan, mutta mitä tekee Telma...nostaa jalat mua vasten lohduttaakseen mua sen jalalle tallaamisesta :D no en tajunnut uusiakkaan joten - 10pist. Oltais saatu 100pist. jos lähdössä ei olisi käynyt noin joten 90pist. saatiin sitten..harmittaa kyl, mutta onpahan hyväksytty tulos :DSitten oli Mikkelin ShowHau mätsäri. Sinne lähti Nooa sekä Doris. Kummatkin pieniin aikuisiin. Koiria ei ollut paljoa paikalla ja kummatkin koirat sai sitten punaisen nauhan. Tulipahan paniikki et kuka vie toisen... Kysyin sitten tutun miestä esittämään Doriksen :D Doris tippui pois, mikä oli arvattavaa käytöksen vuoksi.. eli veti hihnassa ja seisominenkin vähän niin ja näin, mutta eihän se osaa olla erossa miusta :D Nooa yllätti ollen PUN1!! 
BIS -kehässä oli n.10 koiraa ja meidät otettiin kolmen parhaan joukkoon!! siis mitä :D Nooa ei jaksanut edes kunnolla seistä siinä vaiheessa... No sijoituttiin sitten BIS2.Sitten vuorossa Kotka kv, jossa mulla oli Nooa rotukehässä ja JH:ssa kääpiösnautseri Fargo. Nooahan oli sitten ainut juniori uros :D joten JUN ERI JUK1 SA!! meijän eka SA (tai no Nooan). PU ei sitten enää pärjätty, mutta saa olla ylpeä tuosta koirasta. Tuomarina oli Noreen Harris, Australiasta.


Arvostelu: Very nice type. Good proportions. Well balanced head. Good pigmentation. Well laid shoulders. Level topline. Well turned stifles. Moves well a little close in front movement.

Kisasin kääpiösnautseri Beries Frosty Zack "Fargo" junior handlerissä ja ei kyllä mennyt ihan putkeen :D Fargo oli siis mamman perään aika kovasti, veti hihnassa ja piti ääntä. Vasta viimeisellä yhteiskierroksella oli ihan hiljaa ja nätisti :D noh ei sijoituttu, mutta ei se haittaakkaan.


Arvostelu: kaikista muista kohdista EH paitsi seisottamisesta ERI

JH-Jatkan toiseen postaukseen ettei tästä tule liian pitkä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti