maanantai 13. elokuuta 2018

Telman painon pudotus 19.3.- 23.7.

Aijemmin kerroin siitä, että Telma pääsi mukaan Acanan (ja Orijenin) laihdutus kampanjaan Kesäkuntoon 2018! No kampanja on nyt ohi ja ajattelin hieman käydä läpi miten meillä meni.


Alkuvaiheessa

Alussa paino ei meinannut lähteä, mutta kun annosta vielä hieman pienennettiin niin rupesi näkymään tuloksia. Telmalta siis lähti kahden viikon pätkillä 100-200g kerralla eli suht hitaalla tahdilla tiputettiin painoa. Telma rupesi myös saamaan ruuan sekaan kasvispullia vatsaa täyttämään sillä nappulamäärä oli niin vähäinen -> jäi vielä nälkäiseksi.

Liikuttiin suht paljon ja välillä yritettiin mm. Doboilla. Ei tehty mitään erityistä, mutta paino tippui silti. Oltiin kampanjan ryhmässä facessa joten saatiin vinkkejä ja päästiin seuraamaan miten muilla meni. 

Lopulta kampanjan lopussa painoa oli tippunut 1kg!! Lähtöpaino oli siis 6,3kg ja vyötärö oli 37cm -> kun taas heinäkuun lopussa painoa oli 5,3kg ja vyötärökin alle 32cm. Vielä voisi hitusen tiputtaa, mutta oon kyllä niin tyytyväinen tulokseen. 

Ennen kuva otettii paikan päällä aloittaessa kampanjaa, mutta myyjän kone oli mennyt rikki eikä tiedä saako pelastettua kuvia, mutta saatte nyt kuitenkin nopean kännykällä otetun jälkeen kuvan...

11.08.-18

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti