keskiviikko 29. elokuuta 2018

Merlinin viralliset selkäkuvat 29.08.

Käytiin tänään siis Merlinin kanssa Pitkäjärven eläinklinikalla kuvaamassa selkä virallisesti. Olin tätä jo aiemminkin miettinyt, mutta olisi tullut sen verran kalliiksi yhdessä polvien, kyynärien ja lonkkien kanssa samalla kerralla joten nyt sitten päästiin kattomaan sekin (samalla varasin silmätarkin tuolle ensi kuulle niin on koko koira käyty läpi).


Katsottiin paino (5,8kg) ja sitten mentiin huoneeseen jossa kuunneltiin sydän. Mertsi sai rauhoitteen ja päätettiin mennä autoon niin josko tuo nukahtaisi helpommin. No oltiin n. 10min ja aika hyvin tuo rupes nukahtamaan, mutta oksensi sitten pienen läntin limaa. Mentiin sisälle ja ooteltiin vielä jonkun aikaa. Merlin oli vielä hitusen hereillä, mutta menivät kuvaamaan ja hyvin onnistui! Vikan kuvan kohdalla joutui laittamaan hieman lisää rauhoittavaa suoneen, mutta muuten meni kivasti. Tyyppi sai herätteen ja käveli itse autoon. Vielä tarvii laittaa kennelliitolle viestiä, että haluan lausunnon myös kalkkeumista, kun muuten eivät lausu...sen takia otettiin parit extrakuvat. Nyt ootellaan vaan sitten mitä kennelliitto noista sanoo.







Jos joku osaa katsoa selkäkuvia niin saa laittaa arvioita kommentteihin!

2 kommenttia:

  1. Onko tipsuillekin selkäkuvat suunnitteilla? Katsoin, että niiltä lonkat, kyynärät ja polvet oli tutkittuina. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Ei oo suunnitteilla tipsuille. Merliniltä kuvautin selän, kun tarkoitus olisi kisata agilityn parissa ja harjiksilta löytyy jonkun verran selkäongelmia. Tulokset oli kuitenkin hyvät onneksi!
      VA0 SP0 LTV0 (ja epävirallisena K0 eli kyseessä kalkkeumat)

      Poista