tiistai 15. marraskuuta 2016

Viikonloppu 11.11.-13.11.

Lähdettiin perjantaina koirien kanssa äiskän luokse maalle viettämään isän päivää sillä ukki ja mummo (isän puolelta) tekivät ruokaa. Ruoka oli hyvää, vaikka olin ihan unisena, kun menin syömään. Hyvää isän päivää myös iskälleni taivaaseen...







Perjantaina lähinnä vietettiin aikaa sisällä, kun ulkona oli jo pimeää kotiin tullessa. Lauantaina kävin siskon ja koirien kanssa kävelemässä ja koirat sai juosta irti (paitsi Nooalla liina perässä). Koirat kuunteli hyvin, mutta yhdessä välissä Nooa oli mennyt edelle meistä ja hän oli sitten juossut jään päälle! äkkiä herkkupussi heilumaan ja koiraa kutsumaan luokse. Onneksi Nooa kuunteli ja juoksi heti miun luokse. Käännyttiin sitten takaisin päin ettei vaan kävisi vahinkoa jos koira päättäisi uudestaan jäälle mennä. Illalla käytiin ukilla ja mummolla syömässä. Sunnuntaina ompelin koirille pedin päällisen ja sitten tehtiin äiskän kanssa ruokaa, jonka jälkeen lähdin kotiin koirien kanssa.



























3 kommenttia:

  1. Mitä Dorikselle on tapahtunut kun ei oo näkyny :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Doris jäi alkuun äidilleni, kun muutin kotoa pois. Jokunen aika siitä Doris lähti etsimään uutta kotia kasvattajan kautta, kun äitini ei halunnut Doriksen olevan niin paljon yksin kotona. Nykyään Doris asustelee perheessä jossa kavereina hänellä on muita mopseja :)

      Itselleni en Dorista ottanut, kun se ei tuntunut omalta koiralta vaikka kiva olikin.

      Poista
  2. Mitä Dorikselle on tapahtunut kun ei oo näkyny :D

    VastaaPoista