torstai 24. marraskuuta 2016

Mätsärissä pitkästä aikaa

Ihmeen kaupalla sain kyydin 20.11. olevaan Kouvolan mätsäriin vaikka olin jo luullut etten pääse messria varten harjoittelemaan, kiitos Sanna kyydistä! 

Paikalla oltiin jo klo 11 ja onneksi oltiinkin sillä paikalla oli todella paljon porukkaa harjoittelemassa. Pienissä pennuissa oli 24 ja isoissa pennuissa 30! juteltiin ihmisten kanssa ja itsekkin tutustuin jälleen moneen kivaan ihmiseen.Merlinin kanssa oltiin numero 206 joten oltiin suht alussa. Ja koska liikkeellä oli kennelyskää niin omistajat näyttivät koirien hampaat tuomarille. Merlin liikkui hirmu hyvin sillä se ei vetänyt lainkaan ja sain itse mennä kovempaa! saatiin kuitenkin sininen nauha. Sinisten kehässä Merlin esiintyi hienosti ollen SIN1.Melkein perille päästyä ajateltiin Sannan kanssa ilmoittaa myös Merlin ja Viima parikilpailuun, joka oli ennen BIS -kehää :D harjoitellessa meni oikein kivasti, mutta kehässä pojat löysi jonkun ihanan hajun seistessä... Meille ei tällä kertaa sijoitusta tullut, mutta hauskaa kyllä oli. BIS -kehässä kaikki palkittiin ja väsynyt pieni Merlin oli BIS9 häntää heiluttaen.Furi, Peggy. Kito, Merlin & Viima

Messarin aikataulutkin on tulleet ja lauantaina harjakoiran pentuja on 14! ja tietenkin ne alkaa heti klo 9:00...no se on sitten aikanen herätys, kun pitäis pentu pestä näyttely aamuna.

Ketäs muita on menossa messariin lauantaille? monelta teillä on kehä ja minkä rotuisen koiran kanssa tulette?

7 kommenttia:

 1. Hieno Merlin!<3 Messariin tulossa molempina päivinä. Lauantaina junnukehä Milan kanssa. Täytyy tulla teitä moikkaamaan, jos vaan millään aikataulut natsaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on kehä heti klo 9:00 ja harjis pentuja on 14 :) ois kyllä kiva nähdä! Voitas ottaa joku kiva yhteiskuva koirista jos Saran Huima ja siun Mila on kerta tulossa :)

   Poista
  2. Joo otetaan!! Huiman kehä on myös joskus 9.15-9.30. Jos ehdit, niin tuu ainakin junnuja kuvailemaan! :)

   Poista
  3. Joo hei, tää täytyy toteuttaa! Ja olis kyllä mustakin kiva, jos voisit junnuja kuvailla:)

   Poista
  4. Monelta junnut alkaa? Vois ennen junnuja käyä ottaa koirista porukkakuvan 😍

   Poista
  5. En huomannut tätä aiemmin, junnukehällä nuoremmat alkaa 9 mutta on käynnissä koko päivän, esim. mun ryhmä on 11.10 :)

   Poista
  6. Mun pitää olla ennen klo 11:30 skotlanninterrierien kehällä ku lupauduin esittää yhen nartun, mutta voisin ehkä sen jälkee tulla junnukehälle :)

   Poista