sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Ristiinan mätsäri...

Kävästiin siis jälleen mätsärissä ja porukkaakin oli sinänsä melko paljon. Tällä kertaa otin vain Doriksen sillä se tarvitsee harjoittelua muiden koirien kanssa. Käytin mahdollisimman monen koiran luona Doriksen kanssa ja pikku hiljaa meidän epävarma mopsukka alkoi pääsemään kuorestaan pihalle:D Ekana mentiin "ahmatti" -kisaan jossa koira siis söi herkkuja tietyn matkan mahdollisimman nopeasti. Herkut olivat kuitenkin niin isoja, että Doriksen aika oli 1min ja risat:D Testasinkin myös pesukarhukoira Taavia, jonka ilmeeseen ihastuin täysin..Aloitettiin junior handlerista ja meitähän oli näin monta:

(c) Sanna.K

Tehtiin perusasioita ja sitten tuomari sanoi, että vaihdetaan koiria. Minä sain kleinspitz Vuk:in joka oli minulle jo ennestään tuttu koira. Mentiin koirien kanssa ympäri, ja seisotettiin sekä mentiin edestakaisin, vaihdettiin koirat takaisin handlereille. Tuomari rupesi tiputtamaan handlereita jotka eivät päässeet jatkoon. No me päästiin 4 parhaan joukkoon, jossa kaksi oli sijoitettu ja koska tuomari ei osannut päättää sijoittaako minut vai tämän toisen niin päätyi hän vaihdattamaan koiria meillä. Tämäkin koira oli minulle tuttu vaikka en olekkaan esittänyt tai testannut koskaan eli Onni keskikokoinen villakoira, aluksi meni vähän huonosti, kun Onni etsiskeli katseellaan omistajaansa mutta ihan hyvin meni kuitenkin sillä tuomari sijoitti meidät ykkösiksi! :)

JH1 (c)Sanna.K

Seuraavana alkoikin pennut ja siellä saatiin punainen nahuha ilman sijoittumista. Tyytyväinen oon kyllä Doriksen käytökeen, kun jaksaa keskittyä noin nuoreksi noin hyvin!
Ostin myös paikanpäältä uuden hihnan sekä jonkun verran vielä ison pk -pannan..Lähdin tämän jälkeen kaverin kanssa sekä meidän koirien kanssa kylälle s-marketin rannalle ja otettiin koirista yhteiskuva sekä Doris pääsi leikkimään Danan kanssa, kun niin kovasti halusi:D
2 kommenttia:

 1. Kiitos kommentista :) eilen tultiin pois Ristiinasta. Missä siellä sinä asut? En varmaan tule koskaan omia poikia sinne ottamaan koska iskäni koora (viivi) ei oikein tykkää muista koirista.. :( mäkin oilisin halunnut tulla tuonne mätsäriin mutta tultiin ristiinaan vähän liian myöhään :(

  -tahma-tassut.blogspot.fi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään! :) no me asutaan n. 6km maalla ristiinan keskustasta. Aijaa harmi ku ette päässeet! :/

   Poista