torstai 1. toukokuuta 2014

Ulkoilua...

Ollaan ulkoiltu Telman kanssa melko paljon ja käyty lenkkejä niin, että Telma saa kulkea vapaana. Tähän mennessä on mennyt tosi hyvin ja jos ei tule ni rapisuttaa herkkupussia niin tulee. Lampaitakin ollaan käyty kattomassa samalla.

Tänään tuli käytyä Vappu mätsärissä. Nähtiin pitkästä aikaa Kaisaa ja hänen ihania cockeri poikia Aatua ja Fonzieta. Ihan ekana kuvia Lapsi & Koira -kehästä, kun muista ei kuvia tullu otettua:


Ekana mentiin tietenkin junior handleriin ja osallistujia oli yhteensä n.7. Aluksi meni ihan hyvin, mutta Telma rupes välillä näykkimään eikä ois suostunut seisomaan, mutta lopulta kuitenkin suostui ja loppujen lopuksi oltiin JH4. Sen jälkeen ooteltiin jonkun aikaa, että pennut loppuis ja pienet aikuiset alkaisivat. Parina meillä oli Black & Tan -värinen Cavalieri. Siellä meni hyvin, mutta esitin Telman vapaasti, koska ei suostunut jällen seisomaan. Saatiin punainen nauha. Kun punaisten -kehä alkoi niin mentiin kehään, päätin esittää Telman sielläkin vapaasti, mutta sitten Telma kiukutteli siitäkin ja eihän me sitten sijoituttu. Joten pienten aikuisten PUN -ei sij tällä kertaa. Huomenna varmaan koulun jälkeen Telma joutuu pesulle, koska tänään en enää jaksa rueta pesemään. Lauantaina sitten Mikkelin Ryhmänäyttelyyn jota olen odottanut jo jonkun aikaa, tipsuja ilmoitettu Telman lisäksi 20kpl ja tuomarina on Annaliisa Heikkinen sekä tipsuilla on harjoitusarvostelija jonka nimeä en muista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti